Dusan Uhrin, darâmat după umilința cu Gaz Metan: „Au făcut greșeli catastrofale, nu înțeleg cum e posibil!” Antrenorul are insomnii de când a venit la Dinamo

Olteanu Ștefan / 23.04.2021, 23:00
Dusan Uhrin, darâmat după umilința cu Gaz Metan: „Au făcut greșeli catastrofale, nu înțeleg cum e posibil!” Antrenorul are insomnii de când a venit la Dinamo

Dusan Uhrin a asistat la o umilință în partida Gaz Metan 4-1 Dinamo. „Câinii” au încasat a doua înfrângere din play-out și sunt din ce în ce mai aproape de Liga a 2-a. Fotbaliștii echipei din Ștefan cel Mare au făcut câteva erori grave în defensivă, iar antrenorul ceh nu i-a iertat. La finalul jocului, Uhrin a răbufnit cu privire la situația dramatică pe care a găsit-o la Dinamo.

Dusan Uhrin, darâmat după umilința cu Gaz Metan: „Au făcut greșeli catastrofale, nu înțeleg cum e posibil!” Antrenorul are insomnii de când a venit la Dinamo

Meciul cu Gaz Metan a fost al treilea pentru Dusan Uhrin de la revenirea la Dinamo. „Câinii” au fost bătuți la scor de medieșeni și se tem serios de retrogradare.
Morar, Valente, Deaconu și Chamed au marcat pentru Gaz Metan, în timp ce singurul gol al lui Dinamo a fost înscris de Sorescu. VEZI AICI toate golurile din ultima umilință încasată de Dinamo.
La finalul jocului, Uhrin a răbufnit:

E o situație dificilă. Trebuie să vorbim cu jucătorii. Rezultatul e foarte rău pentru noi. Am început așa și așa meciul, dar primim goluri foarte ușor de fiecare dată.
Situația e rea, era rea de când am vevnit. Până acum nu am reușit să ajut Dinamo și e foarte dificil și pentru mine. Ce văd la jucători încă nu e de ajuns pentru mine.
Au făcut greșeli catastrofale jucătorii, nu pot să va spun nimic despre asta. Nu înțeleg cum este posibil. Nu vreau să vorbesc despre valoare, am încredere în jucători. Ne trebuie noroc. Puteam să înscriem și noi, Nemec a avut o ocazie mare. Ne trebuie noroc, dar norocul nu vine când ne dorim noi. Trebuie să facem mai mult. Fiecare meci e la fel pentru noi dacă vrem să rămânem în prima ligă. Trebuie să dăm totul pentru victorie. Nu am dormit bine de când am venit aici, vă spun sincer. Este imposibil să mergem mai departe așa”, a spus Uhrin, la Digi Sport.

Dinamo poate ajunge pe ultimul loc în play-out
Dinamo poate ajunge pe ultimul loc în play-out

Deian Sorescu: „Nici nu știu dacă mai simt ceva…”

Deian Sorescu a marcat singurul gol al lui Dinamo în această seară. La finalul jocului, căpitanul „câinilor” a spus că este foarte afectat de ceea ce se întâmplă la Dinamo:

Nu știu ce ne lipsește, dar facem greșeli foarte ușoare. Greșeli de juniori. E clar că la nivelul ăsta cine te prinde te taxează. Nu putem arunca vina pe un jucător anume, chiar dacă am jucat în 10 oameni. Suntem echipă, mergem mai departe și nu avem ce face. Nu avem timp să ne plângem, peste 3 zile jucăm alt meci. Nu vreau să vorbesc de arbitraj, are cine să vorbească.
Nici nu știu dacă mai simt ceva, mă simt foarte dezamăgit și supărat. Cred că am toate emoțiile din lume. E ușor să vorbesc acum la cald, pentru că sunt multe de spus. Dar prefer să treacă ziua asta și de mâine să sperăm că vom juca mai bine. Mai avem 6 meciuri și trebuie să ne trezim cât mai repede”, a spus Deian Sorescu.

Steliano Filip: „Nici la juniori nu luăm așa goluri.”

Titular și integralist în această seară, Steliano Filip a făcut penalty-ul din care Gaz Metan a înscris ultimul gol al partidei. La finalul jocului, fundașul stânga a spus că nu își poate explica ce se întâmplă cu echipa:

Multe nu sunt de spus. Din păcate, nu ne iese nimic. Vorbim ceva, pregătim ceva la antrenament și când intrăm pe teren uităm. Luăm niște goluri… Nici la juniori nu luăm așa goluri. Ne așteaptă 6 finale și sper să ne revenim. Să ne trezim, nu mai e timp de pierdut. Suntem pe loc retrogradabil și… Nu am cuvinte.
Eu cred că putem să ne salvăm, dar dacă vom continua ca în această seară nu avem nicio șansă. Nu mai e timp de niciun pas greșit. Eu știu ce colegi am și știu că sunt băieți de caracter. Caracterele adevărate se văd în momente dificile.
Trebuie să ne adunăm, mai este o lună. Cât mai avem, trebuie să o scoatem la capăt. Urmează un meci foarte greu, întâlnim un adversar dificil, cu jucători experimentați. Dar eu cred că avem jucători cu valoare și vom câștiga”, a spus Steliano Filip.