Dușan Uhrin, dispus să revină la Dinamo. Ce condiții pune antrenorul ceh ca să se întoarcă în Ștefan cel Mare

Bordei Radu 08.02.2022, 16:44
Dușan Uhrin, dispus să revină la Dinamo. Ce condiții pune antrenorul ceh ca să se întoarcă în Ștefan cel Mare

Flavius Stoican a intrat deja în gura fanilor, după doar trei etape. Antrenorul are un start de coșmar, a pierdut toate meciurile și a primit 9 goluri în aceste partide. Discursul optimist al tehnicianului deja nu mai convinge pe nimeni. Stoican promite că echipa va arăta mai bine, dar problema este că Dinamo nu mai are timp.

Șefii de la DDB vor deja să ia măsuri. Aceștia nu au fost de acord cu numirea lui Stoican, care a fost pariul lui Iuliu Mureșan. Antrenorul și-a pierdut deja creditul în fața suporterilor. Aceștia încearcă să îl aducă, de urgență, pe Dusan Uhrin la echipă.

Dusan Uhrin, salvatorul echipei din Ștefan cel Mare. Antrenorul ceh este văzut drept soluția ideală de către suporteri

Dusan Uhrin a mai venit la Dinamo într-o situație grea, sezonul trecut. Este adevărat că echipa nu era chiar în această poziție aproape fără întoarcere. Cehul a reușit să mențină Dinamo în Liga 1, lucru sărbători de suporteri. Acesta crede că jucătorii pe care îi are Dinamo ar putea asigura salvarea și în acest sezon. De aceea, suporterii insistă deja ca Stoican să fie îndepărtat cât mai repede, pentru ca „alb-roșii” să mai aibă o șansă.

Deși majoritatea antrenorilor ar evita să vină acum la o echipă, aflată într-o situație critică, Dusan Uhrin nu se teme. Conform celor de la Prosport, tehnicianul ceh este pregătit să revină în Ștefan cel Mare, mai ales că este liber de contract după ce a plecat vara trecută.

Trebuie să analizăm bine lucrurile, nu este imposibil să revin. Sunt în relații foarte bune cu suporterii, acest lucru este important pentru mine. Dar acum echipa are un antrenor, trebuie respectat. Eu sunt doar un suporter dinamovist. Echipa se poate salva! Am încredere în jucători, a declarat Dusan Uhrin

„Motivatorul” Stoican nu mai convinge. Riscă să fie îndepărtat după doar 3 partide

Flavius Stoican a pierdut toate meciurile, de la revenirea pe banca „cîinilor”. Asta chiar dacă antrenorul promisese că Dinamo va începe să strângă puncte. Nici jocul nu a fost unul convingător, în ciuda explicațiilor tehnicianului. Stoican este cunoscut ca un motivator, dar se pare că doar acest lucru nu este suficient.

Parcă luăm cele mai spectaculoase goluri, totul este împotriva noastră. Nu avem voie să cedăm, nu avem nimic de pierdut. Trebuie să jucăm, chiar dacă vine Craiova, altă echipă tare. Poate că se întoarce norocul și la noi, dar nu trebuie să ne pierdem încrederea. Avem jucători care să facă diferența, dar trebuie să avem și șansă.

O să fim o echipă bună, în viitorul apropiat. Avem jucători buni, o să demonstreze. Să nu ne pierdem încrederea, jucăm bine, pasăm, doar că trebuie să marcăm, a comentat dinamovistul, la finalul meciului de la Botoșani