Dusan Uhrin îi bagă în ședință pe jucătorii lui Dinamo: „Am făcut multe greșeli. O să vorbesc personal cu ei”. Cehul pare deja resemnat: „Pregătesc echipa pentru baraj”

Gabriel-Alexandru Ioniță 13.03.2022, 23:02
Dusan Uhrin îi bagă în ședință pe jucătorii lui Dinamo: „Am făcut multe greșeli. O să vorbesc personal cu ei”. Cehul pare deja resemnat: „Pregătesc echipa pentru baraj”

Dusan Uhrin pare deja împăcat cu ideea că Dinamo nu va reuși să se salveze direct de la retrogradare în acest sezon. Antrenorul ceh a declarat după înfrângerea cu Rapid că se pregătește deja pentru meciurile de baraj.

De asemenea, el a subliniat că jucătorii săi au făcut foarte multe greșeli individuale în această partidă și nu vor scăpa ușor pentru acestea. Tehnicianul a lăsat de înțeles că va avea o discuție cu ei în care va încerca să îi responsabilizeze suplimentar.

Dusan Uhrin nu pare foarte optimist în ceea ce privește șansele lui Dinamo de a evita barajul în acest sezon

Uhrin a spus de asemenea că nu are foarte mult timp la dispoziție pentru a redresa echipa, deși consideră că în cele 8 meciuri rămase de disputat se poate realiza acest lucru. Cu condiția ca jucătorii săi să nu mai facă atât de multe erori individuale.

Am făcut multe greșeli individuale. Este imposibil să joci un fotbal bun cu astfel de greșeli. Cred că am făcut un joc bun în a două repriză. Asta este fotbalul. Nu vreau să vorbesc despre cine este de vină. Trebuie analizată bine situația. O să vorbesc personal cu jucătorii. Trebuie să pregătesc echipa pentru baraj. Trebuie să îmbunătățim foarte multe lucruri. Nu este o situație foarte bună. Avem mulți jucători accidentați, sper să își revină. Sunt realist, trebuie să vorbim de baraj.

Sunt multe puncte rămase. Dacă vrei să construiești o echipa nu poți să schimbi atât de mult. Nu am mult timp la dispoziție. Fiecare meci este decisiv. Nu avem așa de mult timp. Dacă jucătorii nu au încredere, nu avem cum să progresăm”, a declarat Dusan Uhrin după meciul de la Mioveni.

Cum au arătat echipele de start la derby-ul dintre Rapid și Dinamo

RAPID: H. Moldovan – Belu-Iordache, Săpunaru, Dr. Grigore, Morais – Moise, Albu – Al. Ioniță II, Kait, R. Ilie – Ad. Bălan

REZERVE: Drăghia, Acuna, Dandea, Goge, Stahl, Carnat, Pănoiu, Sefer, Marzouk

ABSENȚI: Onea (accidentat)

ANTRENOR: Adrian Mutu

DINAMO: Figueiredo – De Moura, Ehmann, Aloe, A. Radu – Carp – Torje, J. Rodriguez, Pierret, Grădinaru – Morar

REZERVE: Eșanu, R. Grigore, Giafer, Buleică, Bani, V. Borcea, Mihaiu, Măgureanu, Irobiso

ABSENȚI: St. Filip (suspendat), Patriche, Matei, Jovanovic, Mihaiu, Azankpo, Ivanov, Ivanovski, Răuță (accidentați), Kainourgios (în afara lotului)

ANTRENOR: Dusan Uhrin

Urmăriți Playsport.ro și pe