Dusan Uhrin jr pune presiune pe jucători în luna decisivă pentru Dinamo. “Trag mai mult de ei!”

Bordei Radu 21.04.2022, 17:05
Dusan Uhrin jr pune presiune pe jucători în luna decisivă pentru Dinamo. “Trag mai mult de ei!”

Dusan Uhrin s-a resemnat cu situația la Dinamo și pregătește deja barajul de supraviețuire, în Liga 1. „Câinii” nu mai au nicio șansă la salvarea directă, iar antrenorul ceh vrea să folosească meciurile rămase, din play-out. Uhrin speră să găsească cea mai bună formulă pentru dubla de care poate depinde chiar viitorul clubului.

Dusan Uhrin a stabilit obiectivul următor, la Dinamo. „Trebuie să trag mai tare de jucători”

Dusan Uhrin nu este deloc fericit de cum arată echipa și vrea mai mult de la jucătorii din Ștefan cel Mare. Mai ales că Dinamo va trebui să își joace locul de Liga 1 la baraj, iar orice este posibil. Dinamo mai are de jucat cu Gaz Metan, Clinceni, Botoșani și UTA, așa că antrenorul poate să cristalizeze o formulă de joc clară pentru baraj. Hermannstadt sau U Cluj sunt cei mai posibili adversari pe care îi poate întâlni formația din Ștefan cel Mare.

Avem o lună la dispoziție, trebuie să ne concentrăm acum pe jocul nostru. Rezultatele nu mai sunt așa importante, este momentul să vedem ce putem repara până la baraj. Vreau să trag mai tare de jucători, trebuie să alergăm mai mult. Ce am arătat până acum, nu este deloc ceva care să îmi placă. De aceea vom face mai multe antrenamente, jucătorii trebuie să fie cât mai pregătiți pentru baraj. Să nu credem că vom avea adversari ușori la baraj, dimpotrivă, dar noi vom fi gata, a declarat Uhrin, la o conferință de presă.

„Meciul cu Gaz Metan NU este un amical”. Avertismentul lansat de antrenor către dinamoviști

Meciul cu Gaz Metan poate fi cel mai potrivit prilej să mai ridice moralul jucătorilor. Puștii ardelenilor tocmai au încasat scorul campionatului de la Rapid, dar acest lucru poate reprezenta o capcană pentru „câini”.

Jucătorii trebuie să demonstreze că au atitudinea corectă, asta este important. Mediaș a înscris un gol cu Mioveni și a mai avut două ocazii. Va trebui să ne concentrăm la meci. Dacă nu vom fi concentrați, vom pierde cu ușurință. Au tineri, sunt ambițioși, vor dori să demonstreze cât mai mult. Noi trebuie să construim dubla de peste o lună, nu ne permitem să ne relaxăm. Vreau să văd și alți jucători la lucru, cei care au evoluat mai puțin. Trebuie să mă convingă, să arate că sunt în formă, estre mesajul lui Uhrin

Venit de la CFR Cluj, Jonathan Rodriguez s-a trezit într-o luptă disperată pentru salvarea de la retrogradare.

Nu mă așteptam la situația asta când am venit la Dinamo, am văzut lotul și am crezut foarte mult în acești jucători. Din păcate, suntem în situația asta și e foarte greu. În vestiar nu sunt probleme, suntem uniți, a comentat mijlocașul

Urmăriți Playsport.ro și pe