Dusan Uhrin se opune shimbării siglei lui Dinamo. Dintre cele cinci “finaliste” niciuna nu e pe placul antrenorului 

Bordei Radu 11.05.2022, 15:57
Dusan Uhrin se opune shimbării siglei lui Dinamo. Dintre cele cinci “finaliste” niciuna nu e pe placul antrenorului 

Dusan Uhrin nu este impresionat de schimbarea de siglă a clubului. Antrenorul ceh și-a exprimat opinia în legătură cu evenimentele din jurul clubului. Tehnicianul crede că se putea ajunge la o înțelegere pentru a nu se ajunge într-o asemenea situație.

Dusan Uhrin nu înțelege de ce se schimbă sigla la Dinamo. „Trebuia discutat cu Nicolae Badea”

Pentru Dusan Uhrin, vechea siglă cu câinii era cea care îi plăcea. Antrenorul nu înțelege de ce șefii clubului nu au găsit o cale de a se înțelege cu Nicolae Badea, pentru folosirea mărcii în continuare.

Mie îmi plăcea această siglă, chiar speram să nu se ajungă aici. Ar fi trebuit să se discute cu Nicolae Badea, să nu se schimbe istoria lui Dinamo. Dintre siglele alese, nu am vreo preferință. Acel D mare îl are toată lumea – Dinamo Tbilisi l-a avut înainte, Dinamo Moscova, Dinamo Kiev. Mie îmi place să avem sigla cu câini. Dacă îmi cer, o să fac și eu una. Glumesc, binențeles, a declarat Dusan Uhrin

Universitatea Cluj nu îl sperie deloc pe Dușan Uhrin. E focusat doar pe antrenamentele lui Dinamo

Antrenamentele echipei îl intresează cel mai mult pe Dușan Uhrin în acest final de sezon, iar un ultim test de pregătire, esențial, va fi dat împotriva celor de la UTA Arad. „Câinii”, aflați deja matematic la baraj, vor primi vizita echipei arădene în ultima rundă din play-out-ul Ligii 1. Partida e programată vineri, de la ora 20:30.

Dușan Uhrin le-a transmis jucătorilor săi că acum este ultima lor șansă să îi arate tot ce au mai bun și că merită să fie aruncați în luptă pentru viitorul meci de baraj:

E ultimul meci. Jucătorii care intră trebuie să-mi arate tot ce au mai bun și să ne pregătim pentru disputa de la baraj. Nu sunt probleme cu accidentările, doar suspendările ne pot pun probleme. Grădinaru a fost suspendat. La fel și Sebi Moga (n.r. antrenor secund). Pentru mine e o greșeală să iei roșu, am discutat despre asta cu ei.

Nu mă interesează cu cine vom juca la baraj, eu vreau doar să-mi pregătesc echipa. Probabil vom juca împotriva lui U Cluj, dar nu asta e important.

Nu mă concentrenez foarte mult pe meciurile din Liga 2, mă concentrez doar pe echipa noastră, nu contează cu cine vom juca la baraj. Suntem concentrați, nu pot spune că nu suntem pregătiți, a declarat Dușan Uhrin, la conferința de presă premergătoare duelului cu UTA.