E bătaie pe Răzvan Marin! Numele grele din Serie A și Ligue 1 care l-au pus pe lista de transferuri

Giosanu Catinca / 08.03.2021, 21:57
E bătaie pe Răzvan Marin! Numele grele din Serie A și Ligue 1 care l-au pus pe lista de transferuri

La cei 24 de ani ai săi, Răzvan Marin a reușit din nou să impresioneze vocile din fotbal. De data aceasta, mijlocașul lui Cagliari le-a atras atenţia „giganţilor” din Italia. Numele grele din Serie A și Ligue 1 care l-au pus pe lista de transferuri.

E bătaie pe Răzvan Marin!

Cluburile străine se bat pentru Răzvan Marin. Internaționalul român a trezit interesul a patru echipe din prima ligă italiană şi uneia din Ligue 1.

Asemenea lui Dennis Man şi lui Valentin Mihăilă, care au fost printre cei mai buni de pe teren în remiza cu Fiorentina, scor 3-3, în Serie A, Răzvan Marin face senzație în străinătate. Fotbalistul în vârstă de 24 de ani este punct fix în echipa lui Cagliari.

Jucătorul lui Cagliari a crescut odată cu trecerea timpului, iar imaginea pe care şi-a făcut-o în Italia le poate da de gândit mai ales celor de la Ajax. Asta, pentru că el are semnat un contract cu clubul, valabil până în 2024.

În urma evoluțiilor pe care le-a avut, Răzvan Marin a ajuns într-un clasament impresionant, alături de nume mari ale fotbalului internațional.

Răzvan Marin poate schimba echipa în Serie A
Răzvan Marin poate schimba echipa în Serie A

Numele grele din Serie A și Ligue 1 care l-au pus pe lista de transferuri

Jurnaliștii italieni au transmis faptul că Torino, Sampdoria, AC Milan şi Inter Milano sunt doar câteva dintre cluburile care şi-au îndreptat atenţia spre fostul jucător al lui Gică Hagi la Viitorul, conform Voetbalnieuws.be.

Lille este singura grupare din această listă care nu provine din Italia. Această echipă este este lider în Ligue 1 în actualul sezon. Prin urmare, ea are șanse mari să participe în ediția următoare a Ligii Campionilor.

În acest sezon, Răzvan Marin a adunat 28 de meciuri la Cagliari. Mai exact, 26 în Serie A și 2 în Cupa Italiei. Internaționalul a marcat 1 gol, dar a reușit și 3 pase decisive, fiind folosit ca inter în linii de 3 mijlocași.

De asemenea, fotbalistul în vârstă de 24 de ani este pe locul 8 în topul jucătorilor care au creat cele mai multe ocazii de gol în sezonul 2020-2021. Răzvan Marin a provocat 29 de astfel de faze în 25 de partide, surclasându-i pe Bruno Fernandes și Josip Ilicic.