E bomba momentului! Un fost fotbalist de la Milan și Inter, aproape să semneze cu U Cluj

Bogdan Solomon 20.09.2023, 20:26
E bomba momentului! Un fost fotbalist de la Milan și Inter, aproape să semneze cu U Cluj

Perioada de transferuri s-a încheiat de ceva timp, dar cluburile din Superliga își întăresc în continuare loturile. Universitatea Cluj e foarte aproape să dea o lovitură importantă din acest punct de vedere.

Un fost fotbalist de la Milan și Inter, la un pas de Universitatea Cluj

Concret, Ioan Ovidiu Sabău l-ar putea avea cât de curând sub comandă pe Marco Fossati, mijlocaș ofensiv care a evoluat la nivel de juniori atât pentru AC Milan cât și pentru rivala Inter. La seniori a îmbrăcat, de asemenea, tricoul „diavolului milanez”.

Jurnalistul Nicollo Shira a anunțat, prin intermediul rețelelor de socializare, că negocierile cu „Șepcile Roșii” sunt într-un stadiu avansat. Contractul ar urma să fie valabil până în vara lui 2024, adică finalul actualului sezon competițional.

De-a lungul carierei, Fossati a mai evoluat pentru Ascoli, Perugia, Bari, Hellas Verona, Monza și Hajduk Split. În Croația și-a petrecut ultimii doi ani, reușind să cucerească de două ori Cupa. CV-ul său cuprinde un număr de 385 de meciuri în toate competițiile, 27 de goluri și 19 pase decisive.

Vătăjelu, impresionat de Sabău: „Mi-a schimbat percepția asupra fotbalului”

În altă ordine de idei, venirea lui Ioan Ovidiu Sabău pare să fi adus liniștea în vestiarul Universității Cluj. Bogdan Vătăjelu a vorbit la superlativ despre tehnician, dezvăluind cu sinceritate, imediat după meciul câștigat în fața UTA-ei, că metodele sale i-au schimbat complet percepția asupra fotbalului.

„De când a venit Mister (n.r. Ioan Ovidiu Sabău) s-au schimbat foarte multe. Vă asigur că așa este. Eu, necunoscându-l pe Mister dinainte, aveam o altă impresie. Însă, de când a venit, mie mi s-a schimbat percepția despre fotbal.

A venit cu încredere foarte mare în noi (n.r. Sabău). Știe că suntem jucători cu potențial și locul nostru nu era tocmai acolo (n.r. în clasament), pentru că am avut meciuri în care puteam să luăm 3 puncte. Ne bucurăm de victoria aceasta, a fost una muncită.

Astăzi ne-a transmis Mister că nu trebuie să luăm gol. Cred că 70-80 de minute am dominat partida. După ce am rămas în inferioritate ne-a fost mai greu. Am suferit, am avut și noroc. Ne așteaptă niște etape grele”, a declarat fundașul stânga adus de „Șepcile Roșii” în această vară, din postura de jucător liber de contract după despărțirea de Universitatea Craiova.

Urmăriți Playsport.ro și pe