E gata era Mourinho la AS Roma? Anunțul lui Jose după finala Europa League și la ce gigant se pregătește să meargă

Radu Bordei 02.06.2023, 00:32
E gata era Mourinho la AS Roma? Anunțul lui Jose după finala Europa League și la ce gigant se pregătește să meargă

Fanii lui AS Roma așteaptă cu sufletul la gură să afle dacă Jose Mourinho mai rămâne în capitala Italiei. Antrenorul portughez a pierdut prima sa finală europeană din caireră și a făcut un scandal monstru la adresa arbitrilor.

Mai rămâne Mourinho la AS Roma? „Până luni, sigur”

Tehnicianul portughez a fost foarte nervos pe parcursul partidei și deciziile lui Anthony Taylor l-au scos din minți. The Special One consideră că erorile centralului englez i-au răpit șansa de a câștiga a 6-a sa finală europeană, din tot atâtea disputate. La final, toată lumea se întreba dacă Mou va mai fi pe banca Romei și sezonul viitor, mai ales că echipa nu va juca în ediția viitoare a Ligii Campionilor.

Voi rămâne la Roma. Sigur până luni. Trebuie să batem Spezia, să mergem în Europa League. Sunt supărat că nu vom fi în Liga Campionilor, dar poate este mai bine, că nu eram pregătiți de această competiție. Eu vreau să continui, dar nu pot așa. Jucătorii mei merită mai mult. Și eu merit mai mult. Vreau să lupt pentru mai mult, a fost declarația lui Mourinho.

Portughezul ar fi dorit la PSG, dar incidentul de după finala de la Budapesta ar putea să îi afecteze această mutare. Parizienii nu mai doresc figuri controversate în vestiar, fie că vorbim de antrenori sau jucători.

Scene incredibile după finală

Mourinho a contestat vehement deciziile lui Anthony Taylor, iar la finalul jocului a avut un dialog aprins cu acesta. „Arbitrajul a fost o ruşine”, i-a strigat lusitanul centralului din Marea Britanie. Mourinho a fost cu greu calmat de oficialul UEFA, Mentre Rosetti.

Mourinho crede că arbitrajul le-a tăiat din elan jucătorilor săi. Porughezul spune că mai multe decizii ale brigăzii de arbitri au influenţat decisiv cursul jocului şi nu uită faza în care Lamela ar fi putut fi trimis în tribună.

A fost un meci intens, bărbătesc, vibrant, cu un arbitru care a părut a fi spaniol. Ne-a acordat galben după galben. Lamela trebuia să primească al doilea cartonaş galben, dar Taylor nu i l-a acordat. Astfel, acesta a putut să apară pe lista executanţilor de la loviturile de departajare”, a mai completat tehnicianul din Portugalia.

Urmăriți Playsport.ro și pe