„E normal ce se întâmplă acum!” Cum a reacționat Toni Petrea după ce Gigi Becali l-a scos din lot pe Andrei Vlad

Robert Zanfir / 06.03.2022, 21:11
„E normal ce se întâmplă acum!” Cum a reacționat Toni Petrea după ce Gigi Becali l-a scos din lot pe Andrei Vlad

Gigi Becali s-a ținut de cuvânt. L-a scos din lot pe Andrei Vlad, care a gafat impardonabil în înfrângerea de la Pitești. Toni Petrea a declarat înaintea meciului cu Voluntari că decizia este una normală și că portarul nu avea de ce să ia loc pe banca de rezerve.

Andrei Vlad s-a făcut de râs la Pitești. FCSB a pierdut cu FC Argeș, 0-1, în urma unei gafe de cascadorii râsului a portarului. Florin Tănase și compania au ajuns, astfel, la 17 puncte în spatele liderului, după ce CFR Cluj a trecut fluierând de Dinamo.

„E normal ce se întâmplă acum!” Cum a reacționat Toni Petrea după ce Gigi Becali l-a scos din lot pe Andrei Vlad

Deși spune că nu renunță la gândul titlului, Gigi Becali l-a scos din lot pe cel supranumit „Messi al portarilor”. Toni Petrea s-a supus deciziei, iar goalkeeperul nu a fost reținut în lot pentru partida cu Voluntari, ultima din sezonul regular.

„Vlad traversează o perioadă mai puțin fastă. E normal ce se întâmplă acum. Nu avea sens să stea pe bancă. Cătălin merită să fie în lot.

Pentru meciul acesta nu face parte din lot nici Keșeru pentru că ne-au revenit jucătorii după gripă. S-au calificat în play-off și îi felicit pe cei de la Voluntari. Noi trebuie să ne luptăm cu noi”, a declarat Toni Petrea înaintea meciului.

Ștefan Târnovanu, titular după 8 partide

Ștefan Târnovanu a fost titularizat de Toni Petrea cu Voluntari. Portarul a apărat 45 de minute și cu FC Argeș, după gafa lui Andrei Vlad. Pentru tânărul adus de la Poli Iași este primul meci jucat din minutul 1, după cel de la Sepsi, în care a reușit o partidă memorabilă.

Ștefan Târnovanu i-a luat locul lui Andrei Vlad în meciul FCSB – FC Voluntari, din etapa a 30-a din Liga 1 / FOTO: Playsport.

„Gata, mi-a ajuns! Pe Vlad să îl ia Edi Iordănescu la echipa națională, să facă ce vor cei de la națională, dar la mine Vlad ăsta să nu mai apară. Mi-a ajuns cu gafele lui! Am pierdut prin cupele europene din cauza lui, campionatul anul trecut, iar acum ne-a îngropat din nou și în acest sezon.

Așa cum am jucat noi aseară, vă spun eu că băteam la Pitești, dacă nu era Vlad adormitul în poartă. La faza aia, el în mintea lui chiar o fi crezut că e Messi? Voi înțelegeți ce a fost în capul lui? Ăsta e portar mare? Vai de noi. Nu ne vom preda, dar nu am cum să mai lupt la titlu cu Vlad în poartă. La revedere!

Nu îmi vine să cred nici acum că am luat bătaie la Pitești. Gafa lui Vlad e de cascadorii râsului’, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

FCSB – FC Voluntari. ECHIPELE DE START:

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, I. Cristea, Miron, Radunovic – Edjouma, Ad. Șut, Olaru – A. Cordea, Fl. Tănase, Oct. Popescu

Rezerve: Straton – Fl. Coman, Dumiter, I. Stoica, A. Burlacu, V. Gheorghe, Ov. Popescu, Oaidă, I. Mamut
Antrenor: Toni Petrea

FC Voluntari: M. Popa – Ricardinho, Tamaș, Armaș, Briceag – Meleke, Helder Lopes, I. Gheorghe- Budescu, V. Rață, Marcelo Lopes
Rezerve: Rîmniceanu – Fl. Achim, Andreas, Al. Vlad, Al. Ilie, Cr. Costin, L. Fulop, I. Golan, Tehe
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Stadion: Arena Națională (București)
Arbitri: Adrian Cojocaru (Galaţi), Vladimir Urzică (Piatra Neamţ), Alexandru Cerei (Cluj-Napoca)

Ștefan Târnivanu, în FCSB – FC Voluntari, în etapa a 30-a din Liga 1 / FOTO: Playsport.