E pauză pentru nunți la FCSB. Încă un jucător al lui Gigi Becali a făcut pasul decisiv. Imagini de vis de la cununie

Moldoveanu Camelia / 29.05.2022, 12:06
E pauză pentru nunți la FCSB. Încă un jucător al lui Gigi Becali a făcut pasul decisiv. Imagini de vis de la cununie

La FCSB s-a dat liber la nunți! Încă un fotbalist s-a „așezat la casa lui”. Imagini de poveste de la nunta unui dintre preferații lui Gigi Becali.

Încă o nuntă la FCSB

Sezonul acesta a fost unul plin de nunți la FCSB. Florin Tănase s-a căsătorit cu Medeea, femeia alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. Ulterior, Andrei Miron a spus un mare „DA!” alături de Adriana.

A urmat Florinel Coman care a cerut-o în căsătorie pe Ioana Timofeciuc, femeia care urmează să-i dăruiască un copil peste puțin timp. Pe lista celor proaspăt logodiți s-a înscris și Andrian Șut, cu o cerere în căsătorie ca în povești.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de BIANCA NEGRESCU (@biancanegrescu)

Și ultima căsătorie, dar nu și cea din urmă, este cea a lui Andrei Dumiter cu Anda Mitan. Evenimentul a avut loc chiar în ziua finalei Ligii Campionilor. Imaginile au apărut pe internet, spre deliciul fanilor FCSB. După cum se poate observa din imagini, Dumiter se pregătește și el să devină tată.

Cerere în căsătorie înainte de o vacanță de vis

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc nu au plecat singuri în vacanță. Cuplul a petrecut alături de un grup de prieteni, printre care și colegul Andrei Miron. Fotbalistul legitimat la FCSB a fost surprins în timp ce ciocnea un pahar cu amicii săi.  Cei doi îndrăgostiți au avut parte de o petrecere pe cinste. Tânăra care a fost comparată în nenumărate rânduri cu Kim Kardashian a postat câteva imagini pe contul ei de socializare.

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ioana Timofeciuc (@ioanatm)

Iubita lui Florin Tănase a avut parte de o surpriză uriașă înainte de a pleca în Grecia. Focoasa brunetă a fost cerută în căsătorie într-o locație de vis, Castelul Cantacuzino, acolo unde Coman a scris mesajul „Marry me” din litere mari, luminate. Jucătorul de națională și-a surprins iubita cu un buchet uriaș de trandafiri albi și roșii, dar și multe baloane în formă de inimă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ioana Timofeciuc (@ioanatm)

Am înțeles că relația lui e foarte bună, fata e însărcinată. Chiar mă bucuram, că mi-a zis MM (n.r. Mihai Stoica) că e însărcinată prietena lui și o să fie bine.”, a spus Gigi Becali, conform gsp.ro

Cu toate acestea, Patronul FCSB s-a declarat mereu încântat că ai lui fotbaliști devin „băieți de casă”.