E situația de la Dinamo mai gravă decât era acum câțiva ani? ”Nu s-a schimbat nimic!” EXCLUSIV

Iosif Pintilie 13.03.2023, 17:40
E situația de la Dinamo mai gravă decât era acum câțiva ani? ”Nu s-a schimbat nimic!” EXCLUSIV

Dinamo pare, pentru prima oară în ultimii ani, că încearcă să se ridice. ”Câinii” au ajuns în playoff-ul diviziei secunde, acolo unde se vor lupta pentru titlu cu Poli Iași, Oțelul Galați, Unirea Dej și FC Buzău.

Cum este situația lui Dinamo, față de anii trecuți?

Adrian Mihalcea, fostul jucător și antrenor de la Dinamo, a analizat situația în care este clubul din capitală. Actualul antrenor de la FC Buzău spune că au fost foarte multe probleme și în 2020, când el era antrenor. Atunci, acestea erau cauzate de pandemie.

Mihalcea crede însă că echipa este într-o situație mult mai gravă decât era în 2020, pentru că problemele de atunci nu s-au rezolvat încă, iar clubul a ajuns în liga a doua.

„Păreau lucrurile mai liniștite, dar când eram eu la echipă, a fost o perioadă atipică. Noi am fost prima echipă care nu s-a mai prezentat la un meci din cauza cazurilor de covid. În perioada scurtă în care am fost, cred că am antrenat doar trei săptămâni. Am stat de două ori câte două săptămâni în cantonament.

Ne-am antrenat câte două zile pentru meciuri. Erau restanțe financiare mari, erau nemulțumiți, au făcut o grevă la un meci amical. Era mult mai gravă decât ceea ce se întâmplă acum. Situația nu era mediatizată, nu voiam să facem alte probleme, să existe un disconfort. Problemele erau grave și atunci.

Nu te puteai antrea, eram toți dezorientați, cumva a fost pe repede înainte. Nu cred că putem să asemănăm perioadele. Poate doar că erau aceleași probleme financiare și de organizare. Acum știm datele problemei, e totul mult mai transparent, se așteaptă remedierea.

Nu s-a schimbat nimic de acum 3-4 ani, sunt aceleași probleme. Mai mult, anul trecut s-a retrogradat, deci situația s-a agravat”, ne-a spus Adrian Mihalcea, în exclusivitate.

Urmăriți Playsport.ro și pe