„E ultimul tren pentru Florin Tănase!” Au apărut indicii despre destinația căpitanului FCSB

Robert Zanfir / 18.12.2021, 16:23
„E ultimul tren pentru Florin Tănase!” Au apărut indicii despre destinația căpitanului FCSB

Helmut Duckadam este convins că Florin Tănase va pleca în această iarnă de la FCSB. Fostul președinte de imagine al FCSB crede chiar că Gigi Becali va lăsa din preț, pentru a-l ajuta pe căpitanul echipei.

Florin Tănase (26 de ani) este poate cel mai constant jucător al FCSB din ultimii ani. Căpitanul roș-albaștrilor a reușit dubla în victoria cu Rapid, 3-1, și a ajuns la cota 9 în clasamentul golgheterilor. „Tase” nu este la primul sezon reușit. Anul trecut a fost marcatorul sezonului, cu 24 de reușite.

Au apărut indicii despre destinația căpitanului FCSB, Florin Tănase

Florin Tănase nu duce lipsă de oferte. Este dorit în Turcia, în Ungaria, dar mai ales în Arabia. Helmut Duckadam este convins că zona Golfului va fi destinația finală a jucătorului.

„Tănase sunt sigur că va pleca şi cel mai probabil la arabi. Este ultimul tren pentru el, iar Gigi nu cred că se va împotrivi plecării lui.

Îi va da drumul chiar şi pe o suma mai mică decât a cerut iniţial. Ar fi pentru el ultimul tren. Un transfer care i-ar prinde bine şi familiei lui, din punct de vedere financiar”, a declarat Duckadam pentru TelekomSport.

Dacă ar fi plecat în Norvegia sau în Ucraina, nu eram așa de bucuros. Dar acolo unde sunt palmieri m-aș bucura să meargă, îmi plac palmierii, am o simpatie deosebită. Dacă îi e bine lui, nouă ne va fi bine oricum.

Sub clauză e clar că nu pleacă. Cine vrea să-l cumpere, să nu se gândească nici măcar la un euro discount.

Din punct de vedere fotbalistic, e o pierdere mare. Așa cum a fost și Dennis Man, Olimpiu Moruțan. Dar întâi trebuie rentabilizată afacerea, în plus trebuie să ne gândim și la jucător.
Mihai Stoica

Al Nasr Dubai, Al Ittihad, Galatasaray, Ferencvaros și Mol Vidi sunt echipele care se află pe urmele lui Florin Tănase. Mijlocașul are o cotă de piață de 5 milioane de euro, dar Gigi Becali i-a fixat drept clauză de reziliere suma de 3 milioane de euro.

Colegii de la FCSB nu-l vor plecat pe Florin Tănase

FCSB are 8 puncte de liderul CFR Cluj, iar Toni Petrea și compania speră să reducă distanța până la intrarea în play-off. Sepsi va fi ultimul adversar al celor de la FCSB în acest an.

Echipa lui Gigi Becali va debuta în noul an într-un meci cu CFR Cluj, care va fi, cel mai probabil, finala campionatului. Colegii lui Florin Tănase speră ca echipa să nu sufere modificări, în încercarea de a întrerupe seria victorioasă a ardelenilor.

„Pe Tănase îl văd aici la noi. E concentrat, e căpitanul nostru. Până acum e aici. Să fie concentrat pentru meciul de mâine şi apoi. Să vină Moş Crăciun cu 3 puncte şi pe urmă cu multe oferte. E jucător foarte important Tănase, vedem ce o să fie. Deocamdată, e cu noi. Eu nu văd în viitor”, a declarat Risto Radunovic.

Sepsi – FCSB se joacă duminică, de la 20:30, și poate fi urmărit în format Live Text pe Playsport.ro