E ziua rezilierilor în Superliga! După Nicolae Dică și Ilie Poenaru, Flavius Stoican și-a luat și el adio de la club: „S-a reziliat”

Olteanu Ștefan 01.11.2022, 15:45
E ziua rezilierilor în Superliga! După Nicolae Dică și Ilie Poenaru, Flavius Stoican și-a luat și el adio de la club: „S-a reziliat”

Flavius Stoican a plecat în mod oficial de la CS Mioveni și completează ziua rezilierilor în Superliga, după ce marți dimineață, Nicolae Dică și Ilie Poenaru s-au despărțit de FCSB, respectiv UTA Arad.

Flavius Stoican, out de la CS Mioveni. E al treilea antrenor din Superliga care, marți, își reziliază contractul

Ziua de marți a început cu două anunțuri puternice în fotbalul românesc, respectiv că Nicolae Dică a plecat de la FCSB și Ilie Poenaru și-a reziliat înțelegerea cu UTA Arad, iar în cursul după-amiezii a venit și a treia lovitură: Flavius Stoican nu mai este antrenorul lui CS Mioveni!

În decursul a doar câteva ore, trei antrenor din Superliga s-au despărțit de echipele lor și cine știe ce ne mai așteaptă până la lăsarea serii.

În ceea ce îl privește pe Flavius Stoican, despărțirea s-a produs tot pe cale amiabilă, la fel precum în cazul celorlalți doi tehnicieni menționați.

Clubul argeșean a postat un comunicat și a anunțat că Stoican părăsește banca tehnică a echipei după nici trei luni de zile:

„În urma unei analize a rezultatelor din ultima perioadă, Consiliul Director a luat în această dimineață mai multe măsuri în ceea ce privește banca tehnică.

Astfel, s-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu antrenorul principal Flavius Stoican. În aceeași termeni s-au încetat rapoturturile contractuale și cu secundul Bobi Verdeș și antrenorul de portari, Amilian Dolha”, se arată în comunicatul emis pe csmioveni.ro.

Doar 10 meciuri a rezistat Flavius Stoican la CS Mioveni. Trei victorii, două egaluri și cinci înfrângeri, acestea au fost rezultatele sale.

După 16 etape, echipa care în debutul sezonului a fost antrenată de Alexandru Pelici ocupă ultima poziție din Superliga, cu doar 8 puncte.

Flavius Stoican anticipa deznodământul în ceea ce îl privește. „Nu va fi nicio problemă”

În runda precedentă, CS Mioveni a pierdut pe teren propriu, scor 0-2 în fața lui FC Hermannstadt. La scurt timp după acest meci, Flavius Stoican a fost sincer și a lăsat de înțeles că se așteaptă la o posibilă demitere:

„Dacă se consideră că e nevoie de un șoc, singurul care plătește e antrenorul. Nu sunt genul care se împotrivește. Atât s-a putut până în momentul din față! Eu am mereu discuții cu cei din conducere. Dacă se consideră lucrul acesta, nu va fi nicio problemă”, declara Flavius Stoican.

În runda următoare, pe 4 noiembrie, CS Mioveni va avea parte de un duel de foc. Echipa merge în deplasare la Farul Constanța, liderul Superligii.

Urmăriți Playsport.ro și pe