Ea este noua iubită a lui Ion Țiriac! Imagini rare cu noua parteneră a miliardarului | FOTO

Andrei Alexandra 02.12.2022, 21:08

Ion Țiriac ar fi fost surprins de paparazzi împreună cu noua sa iubită. Miliardarul a ieșit la o scurtă plimbare într-un centru comercial din București și nu s-a ferit să se afișeze alături de o domnișoară vizibil mai tânără decât el.

Și-a oficializat Ion Țiriac relația? Paparazzi sunt convinși că și-a scos noua iubită în oraș

Presa de tip tabloid din România îl vânează ocazional pe Ion Țiriac pentru a afla cine este noua iubită a miliardarului, iar o ieșire recentă în oraș a acestuia a venit la pachet cu un loz câștigător pentru paparazzi.

Fostul mare jucător de tenis a ieșit într-un centru comercial din București pentru a se relaxa și, în mod surprinzător, a fost însoțit de o domnișoară vizibil mai tânără decât el. În ciuda faptului că nu au fost surprinși în ipostaze foarte apropiate, s-a vehiculat rapid că cei doi ar fi împreună.

Playtech.ro susține că tânăra respectivă nu este surprinsă pentru prima oară în compania miliardarului. Numele ei ar fi Teodora, iar respectiva l-ar mai fi insoțit pe Ion Țiriac și în vară, la plajă, în Mamaia.

Revenind la Ion Țiriac, miliardarul a fost surprins într-o ipostază extrem de relaxată. El s-a îmbrăcat într-un trening sport, în timp ce domnișoara care l-a însoțit a optat și ea pentru o ținută la fel de simplă.

În schimb, toate privirile au fost acaparate de bolidul lui Ion Țiriac, din parcarea centrului comercial din București. Omul de afaceri s-a deplasat cu un automobil Maybach, marca Mercedes, a cărui valoare estimată este de aproximativ 300.000 de euro.

De asemenea, din jurul lui Ion Țiriac nu au lipsit nici gărzile de corp, care au avut datoria de a-i menține în siguranță pe miliardar și partenera sa.

Cum s-au cunoscut cei doi

Publicația mediaflux.ro anunța, în urmă cu un an, că Ion Țiriac și Teodora, presupusa iubită a miliardarului, s-ar fi întâlnit chiar la Stejarii Country Club. Tânăra ar fi fost angajata lui Ion Țiriac, însă cu timpul ar fi reușit să îi fure inima.

Tot sursa citată susținea, în 2021, că povestea de iubire dintre Ion Țiriac și Teodora se aprinsese în urmă cu trei ani de zile.

„Client în propriul club, Țiriac a cunoscut-o pe Teodora la un masaj și i-a plăcut atât de mult, încât au început să se vadă mai des și în afara orelor de program ale domnișoarei. În scurt timp, relația a luat o turnură mai serioasă, Teodora fiind nevoită să renunțe la locul de muncă.

În imagini vedem că Țiriac se comportă ca un domn cu ea, sunt inclusiv escortați și păziți de echipa lui de bodyguarzi″, nota sursa citată, într-un material în care erau publicate și câteva imagini cu Ion Țiriac și Teodora, surprinși într-un restaurant din Capitală.

Urmăriți Playsport.ro și pe