Iubita l-a părăsit pe Ion Țiriac pentru că nu a mai suportat: „E foarte dificil să lucrezi și să trăiești lângă el”

Catinca Giosanu 10.11.2022, 17:45
Iubita l-a părăsit pe Ion Țiriac pentru că nu a mai suportat: „E foarte dificil să lucrezi și să trăiești lângă el”

Miliardarul Ion Țiriac s-a iubit cu multe femei celebre. Una dintre fostele sale partenere a povestit în amănunt cum a decurs relația amoroasă dintre ea și influentul om de afaceri.

Ion Țiriac, dat de gol de o fostă iubită

Ion Țiriac, fost mare tenismen și unul dintre cei mai influenți afaceriști din România, a avut relații cu mai multe femei de diferite naționalități. Cea mai lungă relaţie a lui a fost cea cu Heather MacLachlan, idilă care a rezistat 8 ani, între 1984 şi 1992.

Miliardarul român i-a lăsat o impresie foarte proastă canadiencei. Se pare că momentele trăite alături de omul de afaceri au marcat-o profund.

Miliardarul i-a lăsat o impresie negativă

Ion Țiriac a cunoscut-o pe Heather MacLachlan atunci când ea a acceptat să lucreze la firma de manageriat sportiv pe care fostul mare tenismen o înființase.

Povestea lor de dragoste a durat opt ani, dar femeia și-a refăcut viața după alți doi. După ce și-a vindecat rănile, canadianca Heather s-a căsătorit cu George J. Mitchell, preşedintele Senatului american, unul dintre cei mai respectabili oameni politici de peste ocean.

”Era bădăran și ascuns”

Fosta iubita a lui Ion Țiriac a mărturisit că omul de afaceri era bădăran și ascuns la momentul la care forma un cuplu cu ea.

Ion are o fantastică încredere în sine și cere mereu perfecțiune. E foarte dificil să lucrezi pentru el. Este foarte corect însă. Am libertatea să iau decizii, atât timp cât nu greșesc. Îmi tot repeta: >. Nu știu de ce, are impresia că în Canada sunt foarte mulți pinguini.”, a povestit Heather, ziare.com.

”Acum nu mai arată ca o bestie din pădure”

Fosta iubită a miliardarului român a vorbit și despre obiceiurile lui Ion Țiriac. Ea susține că fostul jucător de tenis ține foarte mult la mustața lui și nu se tunde niciodata la ceafă.

Cred că e chipul cel mai ușor de recunoscut din lumea tenisului. Ține enorm la mustața lui, la look-ul lui, iar de tuns nu se tunde niciodată la ceafă. Oricum, acum nu mai arată ca o bestie venită din pădure!”, a mai spus Heather.

”El este o persoană rece, o persoană distantă”

La rândul ei, Adriana Ikim, un fost manechin de succes din România, a dezlăvuit că Ion Țiriac nu suportă să aibă o femeie lângă el și că termenul de „iubire” îi este ușor necunoscut.

Are o mică capacitate de iubire. Relaţia noastră a fost între avioane, în Europa, ne vedeam la Paris, la Monte Carlo. Ăsta nu e un om care poate să aibă o femeie lângă el, nu suportă.

Mi-am dat seama că în nici una din nopţile pe care le-a petrecut cu mine nu m-a iubit. El este o persoană rece, o persoană distantă. Eu l-am iubit, el pe mine nu.”, s-a confesat Adriana Ikim într-un interviu pentru national.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe