Echipa etapei. Egalul dintre CFR Cluj și FCSB a propulsat câte doi jucători în runda săptămânii din Liga 1

Giosanu Catinca / 26.01.2022, 19:43
Echipa etapei. Egalul dintre CFR Cluj și FCSB a propulsat câte doi jucători în runda săptămânii din Liga 1

Liga Profesionistă de Fotbal (LFP) a anunțat care este echipa ideală a etapei cu numărul 22 din Liga 1, prima din 2022.

Egalul dintre CFR Cluj și FCSB a propulsat câte doi jucători în runda săptămânii din Liga 1.

Doi jucători de la CFR Cluj incluși în echipa etapei

CFR Cluj a încheiat turul de campionat cu un succes fără emoții, pe terenul formației din șoseaua Ștefan cel Mare. “Feroviarii” i-au învins cu 3-0 pe dinamoviști, iar doi dintre elevii lui Dan Petrescu se află printre remarcații etapei.

Din echipa ideală a rundei cu numărul 15 din sezonul regulat fac parte Ciprian Deac și Billel Omrani, care au reușit câte un gol și o pasă de gol în duelul din capitală.

În ceea ce privește meciul dintre FCSB și CFR Cluj, partida s-a încheiat 3-3, după ce “roș-albaștrii” au egalat în minutul 90+3. Pentru FCSB au marcat Iulian Cristea și Valentin Gheorghe, fotbaliști care au fost aleși în echipa etapei.

Cum arată cchipa etapei cu numărul 22 din Liga 1

Portar

Octavian Vâlceanu (Gaz Metan / 25 de ani) – Prin cele șase intervenţii, portarul medieşenilor a contribuit din plin la victoria pe care a bifat-o Gaz Metan la Arad.

Fundași

Bogdan Racovițan (FC Botoşani / 21 de ani) – Bogdan este singurul jucător eligibil U 21 integralist în ediţia curentă.

Iulian Cristea (FCSB / 27 de ani) – Perla lui Gigi Becali a marcat golul care a închis tabela în derby-ul dintre FCSB şi CFR.

Joao Miguel Ferreira (FC Argeş / 28 de ani) – Ferreira a avut un procentaj de 100 % dueluri aeriene câştigate. De altfel, el este un pilon de bază în defensiva echipei din Pitești.

Mijlocași

Ciprian Deac (CFR Cluj / 35 de ani) – Jucătorul ardelenilor a făcut un nou meci mare. A fost implicat la toate cele trei reuşite ale echipei sale.

Enriko Papa (FC Botoşani / 28 de ani) – Căpitanul echipei din Botoșani a marcat golul care i-a dus pe moldoveni şi mai aproape de atingerea obiectivului, și anume calificarea în play-off.

Alexandru Crețu (Universitatea Craiova / 29 de ani) – Crețu a făcut cel mai bun joc în tricoul Universităţii. Tânărul a câştigat multe dueluri la centrul terenului.

Valentin Gheorghe (FCSB / 24 de ani) – Intrarea sa pe teren s-a dovedit a fi o mutare extrem de inspirată. Jucătorul roș-albaștrilor a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.

Atacanți

Alexandru Buziuc (CS Mioveni / 27 de ani) – A înscris de două ori şi a ajuns la cinci goluri marcate în ediţia curentă.

Gabriel Debeljuh (CFR Cluj / 25 de ani) – A înscris două goluri şi a fost un pericol permanent pentru apărarea adversă.

Michael Omoh (Farul / 30 de ani) – A avut un debut fantastic la Farul, cu două reuşite în poarta adversă. Este primul jucător care înscrie pentru două echipe în sezonul curent. El are în palmares şi un gol pentru Academica.