Echipa lui Ianis Hagi s-a făcut de râs în Europa. Ce record a bătut Glasgow Rangers după meciurile din grupele Champions League

Catinca Giosanu 02.11.2022, 15:53
Echipa lui Ianis Hagi s-a făcut de râs în Europa. Ce record a bătut Glasgow Rangers după meciurile din grupele Champions League

Rangers, echipa lui Ianis Hagi, a dovedit că este cea mai slabă din istoria grupelor Champions League. Formația din Scoția a pierdut meciul de pe teren propriu cu Ajax, din cadrul ultimei etape a grupelor Champions League, și astfel a bătut un record negativ.

Cum s-a făcut de râs Glasgow Rangers în Europa

Formația la care este legitimat fiul lui Gică Hagi, Ianis, nu a putut să treacă de cei de la Ajax. Meciul s-a încheiat cu scorul de 3-1 pentru echipa adversă, spre dezamăgirea scoțienilor de la Glasgow Rangers.

Problema este că echipa lui Ianis Hagi a pierdut toate meciurile din grupa A, din care au mai făcut parte Napoli, Liverpool și Ajax. Scoțienii au înscris doar două goluri și au primit de 11 ori mai multe. Așa se face că a devenit cea mai slabă echipă din grupa A.

Scoțienii au bătut un record negativ

Nici măcar Dinamo Zagreb nu s-a confruntat cu probleme atât de mari. Echipa roș-albă a dezamăgit în sezonul 2016/2017, dar a avut cifre mult mai bune: 6 înfrângeri, 0 goluri înscrise, 15 goluri primite.

Pe lista celor mai slabe echipe din istoria grupelor Champions se găsește și o grupare de la noi din țară. Este vorba despre Oțelul Galați. În sezonul 2011/2012, moldovenii au pierdut toate meciurile, au înscris 3 goluri și au încasat 11.

Ianis Hagi nu și-a putut ajuta echipa la meciul cu Ajax. Jucătorul de națională se află în plin proces de recuperare, după accidentarea suferită în ianuarie.

Când va reveni Ianis Hagi pe teren

Ianis Hagi a dezvăluit cu ocazia participării la un eveniment sportiv cum decurge procesul de recuperare.

Sunt bine, am văzut că s-a vorbit foarte mult în aceste aproape 9 luni. Mulți și-au dat cu părerea unde nu se știa. Accidentarea mea a fost foarte clară de la primul episod din documentar pe care l-am postat.

Este vorba despre o accidentare cu perioadă de refacere de 9-12 luni. Nu s-a pus problema să revin mai devreme. S-a vorbit mult, dar nu-și avea rostul. Sunt bine, n-au trecut 9 luni de la operație. Sunt pe drumul cel bun. Este o operație pe termen lung, sunt și momente când stagnezi, e parte din recuperare. Trebuie să o accepți.

E o accidentare mai mult mentală decât fizică, dar sunt foarte bine mental, fericit. Mă simt puternic. Nu mai e mult până îmi voi reveni. Totul este bine, nu mai ascultați în stânga și în dreapta.”, a spus ”prințul” Ianis, la scurt timp după ce a avut tragerea la sorți a grupelor turneului final U21 găzduit de România și Georgia, unde a fost invitat special.

Urmăriți Playsport.ro și pe