Ianis Hagi este aproape de revenirea pe teren. „Sunt bine, nu mai am mult”

Radu Bordei 19.10.2022, 15:25
Ianis Hagi este aproape de revenirea pe teren. „Sunt bine, nu mai am mult”

Ianis Hagi a fost jucătorul care i-a lipsit cel mai tare lui Edi Iordănescu, la națională. Mijlocașul lui Rangers a suferit o accidentare la ligamentele încrucișate și a stat departe de teren aproape 9 luni de zile. Fotbalistul mai are de așteptat până să apară într-un meci oficial.

Ianis Hagi, încrezător că recuperarea merge bine. „Sunt tot mai bine, nu mai este mult!”

Fiul Regelui a suferit o accidentare foarte grea, care l-a forțat la o perioadă lungă departe de teren. Cu toate acestea, jucătorul celor de la Rangers a recunoscut că a respectat toate etapele procesului dificil la care a fost supus. Ianis a fost conștient că nu va urma o recuperare miraculoasă, ci era nevoie de muncă multă și de răbdare.

Pentru mine, accidentarea a fost una clară, știam clar că va dura între 9 și 12 luni. Nu s-a pus niciodată problema să revin mai rpeede. Știu că s-a tot vorbit pe marginea acestui proces, dar lucrurile sunt clare. Este o operație pe termen lung, iar eu nici nu am făcut 9 luni de la operație. Nu ai cum de la săptămână la săptămână să fii din ce în ce mai bine. E o accidentare, după părerea mea, mai mult mentală decât fizică. Sunt foarte bine mental, sunt fericit, mă simt puternic şi nu mai am mult până să îmi revin. Totul este bine!”, a declarat Ianis Hagi, după tragerea la sorţi la EURO U21 2023.

Fiul Regelui nu prea a avut mână bună la tragerea la sorți. Grupă grea pentru naționala lui Săndoi

Cu toate acestea, lucrurile puteau sta mult mai rău pentru tricolorii mici. Anglia sau Italia au fost evitate, dar vom juca cu Spania, una din marile favorite la câștigarea turneului. Croația și Ucraina sunt celelalte rivale din grupă. Ianis Hagi a fost cel care a extras din urne acești adversari.

Nu cred că contează prea mult echipele, toate echipele sunt puternice. Trebuie să joace pe teren, aşa cum au făcut-o şi generaţiile trecute. Le ţin pumnii pentru că sunt o generaţie bună. Obiectivul lor e să fie ei uniţi, să împingă spre acelaşi obiectiv, să creadă toată lumea. Fiecare generaţie are obiectivul ei, eu le urez tot binele din lume. Sunt 16 echipe, cele mai bune şi trebuie să demonstreze, să arate că pot face performanță. Eu am încredere că pot să arate că au valoare, a declarat Ianis Hagi, cel care a contribuit la calificarea de la Olimpiada din 2020

Urmăriți Playsport.ro și pe