Edi Iordănescu a activat planul de răzbunare pe Gigi Becali și FCSB. Mihai Stoica a reacționat la evenimentele controversate din culise

Octavian Vasilescu / 15.02.2022, 22:26
Edi Iordănescu a activat planul de răzbunare pe Gigi Becali și FCSB. Mihai Stoica a reacționat la evenimentele controversate din culise

Noul selecționer al României, Edi Iordănescu (43 de ani), a încercat să-l convingă pe preparatorul fizic de la FCSB, Thomas Neubert (41 de ani), să se alăture staff-ului tehnic de la echipa națională, iar acest lucru îl deranjează pe Mihai Stoica (56 de ani)

Iordănescu Jr a încercat să-l coopteze și pe Mihai Pintilii (37 de ani) pentru postul de antrenor secund la echipa națională, dar acesta a decis în final să rămână la FCSB. Noul secund al echipei naționale ar urma să fie Ionel Gane, secund și în mandantul lui Cosmin Contra.

MM Stoica: „FCSB să-şi piardă preparatorul pe care l-a căutat ani de zile?

Thomas Neubert a refuzat și el oferta naționalei, iar mangerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a spus că a rămas surprins când a aflat de aceste discuții. MM Stoica spune că o eventuală plecare a lui Neubert ar fi fost cu adevărat o ofensă pentru FCSB:

„Da, am fost foarte mirat. Pentru că n-am ştiut nimic. Probabil că Thomas Neubert nu s-a gândit vreodată că ar putea merge şi nu ne-a informat ca să nu iasă vreo discuţie nelalocul ei.

FCSB să-şi piardă preparatorul pe care l-a căutat ani de zile? Atunci am înţeles când a plecat. Acum, să plece din nou, era o ofensă, pentru că noi am renunţat şi am dat multe ca să vină. Şi are salariu mai mare decât predecesorii săi. L-am dorit foarte mult.

Dacă-l voia pe Pintilii şi să rămână la noi şi să meargă doar la acţiuni, nu era nicio probnlemă. Doar că un secund trebuie să facă zi de zi. Şi pentru preparator e dificil.

Logic, era normal ca Edi să ne întrebe. Edi, cu FCSB, nu a vorbit. Sunaţi-l şi întrebaţi-l dacă a vorbit cu cineva de la FCSB. Putea vorbi cu mine sau cu Gigi Becali”, a spus Mihai Stoica, pentru Telekom Sport.

Edi Iordănescu l-a convins pe Cristian Dragotă să vină la echipa națională după ce Thomas Neubert a refuzat propunerea. Dragotă a fost preparator fizic la CFR Cluj.

Ce staff va avea Edi Iordănescu la echipa națională

Iată cum ar urma să arate staff-ul noului selecționer Edi Iordănescu:

  • Ionel Gane – antrenor secund
  • Florin Constantinovici – antrenor secund
  • Cristian Dragotă – preparator fizic
  • Alexandru Radu – analist video
  • Michele Iannucci – analist video

Programul României în Liga Națiunilor

4 iunie 2022 – Finlanda – Bosnia și Herțegovina (19:00), Muntenegru – ROMÂNIA (21:45)
7 iunie 2022 – Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA (21:45), Finlanda – Muntenegru (21:45)
11 iunie 2022 – Muntenegru – Bosnia și Herțegovina (16:00), ROMÂNIA – Finlanda (21:45),
14 iunie 2022 – Bosnia și Herțegovina – Finlanda (21:45), ROMÂNIA – Muntenegru (21:45)
23 septembrie 2022 – Bosnia și Herțegovina – Muntenegru (21:45), Finlanda – ROMÂNIA (21:45)
26 septembrie 2022 – Muntenegru – Finlanda (21:45), ROMÂNIA – Bosnia și Herțegovina (21:45)