Edi Iordănescu a vorbit despre viitoarea destinație: „Am fost contactat de agenți!” Ce spune despre echipa națională

Robert Zanfir / 23.11.2021, 20:50
Edi Iordănescu a vorbit despre viitoarea destinație: „Am fost contactat de agenți!” Ce spune despre echipa națională

Edi Iordănescu spune că nu a fost contactat de FRF, pentru un eventual post de selecționer, dar recunoaște că are oferte din partea unor echipe din străinătate. Playsport a anunțat în exclusivitate că fostul antrenor al FCSB este pe lista francezilor de la Valenciennes.

Edi Iordănescu a plecat cu scandal de la FCSB, după ce a fost constrâns de Gigi Becali să renunțe la contractul cu echipa. În plus, antrenorul a închis ochii și când a fost vorba despre clauza de 500 de mii de euro din înțelegerea cu roș-albaștrii.

Edi Iordănescu a vorbit despre viitoarea destinație: „Am fost contactat de agenți!” Ce spune despre echipa națională

Playsport a anunțat că Edi Iordănescu ar fi pe lista celor de la FRF. Mai mult, din informațiile noastre, antrenorul este dorit de Valenciennes, în liga a doua din Franța. Antrenorul recunoaște contactele pe care le are în străinătate, dar spune că nu a vorbit cu nimeni din cadrul FRF.

„Am spus că nu mai ies public o perioadă şi vreau să-mi menţin decizia. Vă rog să nu mă mai sunaţi o perioadă pentru că o să vă refuz şi nu îmi place să fac asta. Nu am discutat cu nimeni despre echipa naţională.

Singurele discuţii pe care le-am avut, după plecarea mea de la FCSB, au fost în străinătate. Am fost contactat de agenţi, intermediari. Sunt ceva discuţii în desfăşurare, vedem ce va urma”, a declarat Edi Iordănescu pentru As.ro.

Edi Iordănescu: „Nu am apelat niciodată la ajutorul politic”

Edi Iordănescu se arată deranjat de zvonurile potrivit cărora ar fi susținut politic în cariera de antrenor. Unul dintre cei care au susținut asta este Cornel Dinu, un critic constant al tehnicianului.

„E totuşi ceva ce mă deranjează. Nu este prima oară când se vorbeşte despre mine şi despre o eventuală susţinere politică pe care o am. E adevărat că tatăl meu a fost implicat, în trecut, în politică. Dar sunt mulţi ani de atunci şi nu am apelat niciodată la ajutor politic. Nici nu ştiu dacă l-aş fi primit.

Am două motive pentru care nu am făcut asta. Sunt foarte stăpân pe munca mea şi apoi orgoliul meu a însemnat mereu o barieră. Am luat-o de jos, de la liga a 3-a şi a 2-a şi m-am chinuit. Nu mi-a fost uşor.

Apoi la Liga 1 am luat echipe în condiţii foarte grele şi mi-am îndeplinit mereu obiectivele. Cu muncă şi sacrificii. Din acest motiv, primul jurnalist sau persoană care va mai face afirmaţii neacoperite în spaţiul media despre o astfel de ipoteză, va trebui să probeze asta.

Ştiu că trăim într-o ţară în care critica e sport naţional, dar deja e prea mult. Nu permit nimănui să îşi bată joc de munca mea”, a mai spus Edi Iordănescu.