Edi Iordănescu, atac la Becali după ultimele declarații ale finanțatorului FCSB. Ce spune antrenorul campioanei

Sorin Chiriac / 17.02.2021, 20:17
Edi Iordănescu, atac la Becali după ultimele declarații ale finanțatorului FCSB. Ce spune antrenorul campioanei

Edi Iordănescu l-a atacat pe Gigi Becali, după ce patronul FCSB a spus ca CFR Cluj este ajutată de arbitraj.

Edi Iordănescu, atac la Becali după ultimele declarații ale finanțatorului FCSB. Ce l-a deranjat pe antrenorul campioanei

Edi Iordănescu a iesit la atac după declarațiile recente făcute de Gigi Becali. Finanțatorul FCSB a acuzat dur arbitrajul din Liga I, despre care a spus că e în favoarea campioanei.
Iordănescu a fost foarte deranjat de aceste afirmații și spune că Gigi Becali vrea să mute atenția asupra CFR-ului:

Ieșirea de ieri a lui Gigi Becali nu e întâmplătoare, își apără interesele, vrea să mute atenția. E ușor să acuzi că CFR are prietenie. CFR a dominat competiția ani de-a rândul, celelalte au suferit”, a spus Edi Iordănescu, la emisiunea Liga Digi Sport.

Antrenorul clujenilor și-a continuat atacul și a lăsat de înțeles că echipa favorizată în acest sezon e FCSB. Edi Iordănescu a amintit de penalty-ul primit de echipa roș-albastră la partida cu Mediaș. Atunci, Octavian Popescu a căzut în careu după un duel ușor cu Mihai Butean. Colțescu a dictat lovitură de la 11 metri și Buș a înscris în minutul 90 golul de 3-2 pentru FCSB:

Așa pot zice și eu de 4-5 greșeli în favoarea lor. Cum a câștigat FCSB la Mediaș? S-a împiedicat în careu și a dat penalty. Mai bine să facem listă cu cine vrem să ne arbitreze, asta e treaba altora”, a mai spus Edi Iordănescu.

CFR Cluj este pe locul secund în Liga I, la egalitate de puncte cu FCSB. Ambele au 48 de puncte după 23 de meciuri jucate.
Edi Iordănescu a atacat și arbitrajul de la meciul CFR Cluj 0-0 Voluntari, din etapa trecută. Atunci, clujenii au cerut două penalty-uri și au acuzat faptul că li s-a anulat un gol valabil:

Eu nu am comentat valoarea arbitrului, am comentat deciziile și maniera de arbitraj. Nu am vorbit de o greșeală mare, ci de cel puțin trei. Au fost două penalty-uri, am avut gol valabil clar, se vedea cu ochiul liber”, a răbufnit antrenorul CFR-ului.

Edi Iordănescu, atac la Gigi Becali
Edi Iordănescu, atac la Gigi Becali

Declarațiile lui Gigi Becali care l-au înfuriat pe Edi Iordănescu

Nu doar CFR Cluj se plânge de arbitraj în Liga I, ci și FCSB. Lupta dură la titlu dintre cele două mari rivale a condus la un război al declarațiilor.
Gigi Becali a cerut ca FCSB să nu mai fie arbitrată de Istvan Kovacs și Cătălin Popa:

Mingea este în dreptul lui Vlad și ăla îl lovește pe Vlad în burtă, cum să dai 11 metri? Înseamnă că ești hoț! Nu vezi că îl împinge pe Miron? Ești hoț! Nu credeam că o să mai jignesc oamenii așa, dar nu pot suporta hoția! Camora a pus mâna pe minge în fața lui Istvan Kovacs și nu am primit penalty.
CFR Cluj nu poate să fie furată! E greu ca hoțul să fie furat, nu vreau să spun mai mult.
Am cerut oficial să nu mai fie delegați Istvan Kovacs și Cătălin Popa la meciurile noastre”, spunea Gigi Becali, la Digi Sport Special.

Gigi Becali, furios pe arbitrajul din Liga I
Gigi Becali, furios pe arbitrajul din Liga I