Edi Iordănescu, criticat de „greii” Stelei. S-a dat naștere unui nou conflict. Intervine seniorul?

Moldoveanu Camelia 30.08.2021, 14:04

Încă un atac asupra lui Edi Iordănescu, după episodul Cornel Dinu. Un „greu” din vestiarul Stelei a dat de pământ cu tehnicianul FCSB-ului. Tata Puiu sare iar în apărarea juniorului? Cum a comentat legenda fotbalului Românesc mutarea lui Gigi Becali.

Dan Petrecu mai stelist decât Edi Iordănescu. Replici acide din Ghencea

După atacul dur al lui Cornel Dinu la adresa lui Edi Iordănescu, dar și la adresa seniorului, o voce puternică din Ghencea aruncă „săgeți otrăvite” către noul tehnician de la FCSB. Iosif Rotariu, aflat la meciul Steaua – Ripensia , scor 2-0, a vorbit printre altele și despre noua mutare a lui Gigi Becali.

Fosta glorie a stelei a făcut o comparație „usturătoare”. Rămâne de văzut dacă Tata Puiu (Anghel Iordănescu) o să-i sară iar în apărare juniorului.

N-aș vrea să comentez prea mult (n.r despre numirea lui Edi Iordănescu la FCSB). Stelist convins ești dacă ai jucat pentru Steaua, nu dacă ai copilărit în Ghencea. Stelist convins este Dan Petrescu. E o numire logică, bună, dar cred că CFR are prima șansă la câștigarea campionatului”, a spus Iosif Rotariu, pentru Digi Sport.

Petrescu și Iordănescu, doi foști fotbaliști formați la Steaua

Reamintim faptul că Iosif Rotariu a jucat pentru Steaua în două perioade: 1986 – 1990 (93 de apariții și 28 de goluri) și 1998 – 1999 (21 de apariții și 4 goluri). La aceeași echipă, Edi Iordănescu și-a făcut junioratul între 1989 -1995. Ulterior, actualul antrenor de la FCSB a debutat la seniori pe Ghencea, unde a evoluat între 1995-1996. Edi Iordănescu a mai antrenat Steaua (FCSB) între 2010 și 2012 din postura de secund de două ori și o singură dată interimar.

Dan Petrescu și-a făcut și el junioratul la Steaua, între 1977 – 1985. A debutat pentru această echipă, la seniori, în 1985 și a jucat până în 1991 pe Ghencea. În anii ca senior „roș-albastru” a înscris 26 de goluri în 95 de meciuri. După despărțirea de „echipa armatei”, ca jucător, nu a mai revenit niciodată, nici măcar ca antrenor.

Edi Iordănescu, dezamăgit după înfrângerea din Gruia: „Nu putem câștiga titlul doar din talent”

Edi Iordănescu a fost extrem de dezamăgit după ce FCSB a pierdut în deplasare cu CFR Cluj cu scorul de 4-1.

Fără 3-4 jucători cu experiență va fi foarte greu să ținem ritmul. Trebuie să strângem rândurile. Nu putem câștiga titlul doar din talent. Dacă vrem să fim angrenați în lupta pentru titlu ne trebuie întăriri. Le-am solicitat și știu că se dă interesul în sensul ăsta. Ne vom bate să prindem play-off-ul în condițiile astea.

(Keșeru) Este unul dintre cei care trebuie să vină să ne ajute. Un jucător puternic, cu experiență. Este nevoie de putere, trebuie să poți să câștigi duelurile fizice, să poți să duci un meci mai direct.

Aprecieri individuale mi-e greu să fac, vom face analiză. Experiența ne lipsește, asta ne face să ne clătinăm repede. Am permis adversarului să marcheze fără să joace, fără să construiască, doar din mingi recuperate”, a spus antrenorul FCSB-ului.

Urmăriți Playsport.ro și pe