Tata Puiu sare în apărarea lui Edi Iordănescu și îi critică pe jucătorii lui Gigi Becali: „În locul lui, asta făceam”

Moldoveanu Camelia / 26.08.2021, 00:02
Tata Puiu sare în apărarea lui Edi Iordănescu și îi critică pe jucătorii lui Gigi Becali: „În locul lui, asta făceam”

După ce a fost bombardat cu e serie de critici din partea lui Cornel Dinu, Edi Iordănescu este apărat de Tata Puiu. Fostul antrenor îi dă dreptate chiar și lui Gigi Becali și prezintă situația de la FCSB, din perspectiva lui, după remiza făcută Sepsi, scor 1-1.

La FCSB o să se facă „magie” cu „militărie”

Anghel Iordănescu s-a aflat în tribune la meciul Rapid – FCSB, scor 1-0. Se pare că și pe fostul antren l-a șocat înfrângerea echipei lui Gigi Becali. Acesta a declarat la finalul partidei:

Cred că e momentul ca Gigi Becali să realizeze că trebuie să dea milităria jos din pod la această echipă”, a spus Anghel Iordănescu după meci.

În ziua în care Gigi Becali a anunțat schimbarea lui Todoran cu Edi Iordănescu, finanțatorul FCSB a vorbit și el despre o „militărie”.

L-am adus fiindcă va impune dictatură militară”, a spus Becali despre Edi Iordănescu.

Acest cuvânt aproape magic, „milităria”, nu i-a scăpat lui Cornel Dinu. Fosta gloria a celor de la Dinamo a scos în evidență legătura dintre discursul lui Anghel Iordănescu și cel al lui Gigi Becali.

Ne-am obișnuit cu tot felul de butade lansate și din partea oficialilor de la FCSB și din afară. Cea din afară mi se pare elocventă. Este a lui tata Puiu, să-i dea Dumnezeu sănătate!, „Dați milităria jos din pod”. Aici nu e vorba de militărie din niciun punct de vedere pentru că militărie nu era nici atunci când juca el.”, a spus Cornel Dinu la Telekom Sport 1.

Edi Iordănescu se teme de Peluza Nord?

După ce Gheorghe Mustață a dezvăluit că a fost la un pas să meargă peste Gigi Becali la Palat sau acasă, Peluza Nord fiind nemulțumită de rezultatele celor de la FCSB, Edi Iordănescu a inclus în discursul lui un aspect important.

Antrenorul în vârstă de 43 de ani le-a mulțumit fanilor pentru sprijinul acordat echipei până în acest moment. Totodată, el a mai spus și că venirea sa la FCSB reprezintă un nou început pentru această echipă.

Consider că e un nou început pentru noi, pentru echipă, pentru băieţi, pentru voi, suporterii noştri. Și acest nou început trebuie să aibă un final fericit, dar finalul ăsta fericit vine doar împreună.

Transmit din partea mea, a staff-ului tehnic, al băieţilor, un mesaj puternic de mulţumire pentru ceea ce am văzut la jocul de acasă cu Sepsi. Avem nevoie de voi aproape. Avem nevoie ca pe acest drum greu să mergem împreună. Drumul este lung, nu este uşor, dar cu siguranţă că doar împreună putem să reuşim”, a transmis antrenorul FCSB-ului.

Tata Puiu îl apără pe juniorul Edi Iordănescu

După ploaie de critici din partea lui Cornel Dinu, și după materialul apărut în presă în care se dezvăluie faptul că Anghel Iordănescu a influențat prin instrumente politice numirile lui Edi Iordănescu, Tata Puiu vine să-și apere copilul. Mai mult, fostul mare antrenor îi dă dreptate și lui Gigi Becali pentru nenumăratele schimbări de la pauze. Este de menționat faptul că în meciul contra Sepsi nu s-a făcut nicio schimbare, o premieră absolută la FCSB.

La un moment dat îl criticați pe Gigi Becali că făcea câte 3 schimbări la pauză. La ultimul meci, dacă aș fi fost antrenor, aș fi făcut 6 schimbări la pauză. Intram în istorie! N-aveam dreptul la 6, dar 5 tot băgam! Accept ca un jucător să greșească, să aibă un randament mai scăzut, dar mă interesează implicarea lor, atitudinea lor, unitatea echipei.

Jucătorii de la FCSB mi s-au părut blocați mental. Edi are o misiune dificilă, are nevoie de timp. Sunt jucători talentați, dar trebuie să muncești mult cu ei. Nu știu dacă se va respecta până la final contractul dintre Edi și Gigi Becali. Edi are nevoie în primul rând de susținerea totală a patronului”, a declarat Iordănescu senior în emisiunea „Fotbal Club”.

Edi Iordănescu ar putea rămâne și fără Tănase

Anghel Iordănescu a confirmat faptul că Florin Tănase are mari șanse să plece de la FCSB. Acesta recunoaște că ar fi o mate pierdere pentru FCSB. Printre altele, Tata Puiu și-ar dori ca FCSB să joace în Ghencea.

Au pierdut un jucător important, Moruțan, există și posibilitatea ca Tănase să plece. Tănase e cel mai bun jucător de la FCSB. Dacă și el pleacă, lucrurile se vor complica.

Mi-aș dori ca FCSB să joace în Ghencea. Dar eu nu am o influență în acest demers. Cred că se poate, este un stadion făcut din bani publici.”, a mai spus Anghel Iordănescu.