Edi Iordănescu, ”desființat” de MM Stoica! ”Nu jucam nimic. Abia ajungeam la poartă”

Moldoveanu Camelia / 18.01.2022, 22:09
Edi Iordănescu, ”desființat” de MM Stoica! ”Nu jucam nimic. Abia ajungeam la poartă”

Nici nu a trecut un an de când MM Stoica îi făcea o adevărată „declarație de dragoste” lui Edi Iordănescu, timp în care s-au întâmplat multe, că l-a și scos de la inimă pe antrenor. Managerul și-a spus punctul de vedere despre reușitele tehnicianului pe vremea când antrena FCSB.

MM Stoica s-a răzgândit și îl „desființează” pe Edi Iordănescu

Edi Iordănescu se află „în cărți” pentru postul de selecționer, asta după ce FRF s-a confruntat cu mai multe refuzuri, printre care: Gică Hagi, Răzvan Lucescu sau Dan Petrescu. Mai bine spus, oficialii echipei naționale așteaptă un răspuns de la acesta până miercuri. Tot până miercuri trebuie să se hotărască și Boloni dacă îi surâde oferta sau nu.

Între timp a răsărit un contestatar neașteptat a lui Edi Iordănescu. Este vorba de nimeni altul decât Mihai Stoica, cel care imediat după instalarea lui Iordănescu Jr. pe banca tehnică a lui FCSB (moment în care Edi l-a readus pe bancă și pe MM) a declarat:

N-am crezut că există ceva sau cineva care-mi poate reda motivația profesională. Bine ai venit, Edi!”, a scris MM pe Facebook în luna august a anului 2021.

La mai puțin de un an de la „declarația de dragoste” publică, MM Stoica îl desființează pe Edi Iordănescu:

Echipa a făcut puncte cu el antrenor, însă nu jucam nimic. Meci de meci, abia ajungeam la poartă. Și acest lucru s-a petrecut în condițiile în care n-am întâlnit echipele care au ca obiectiv prezența în play-off. De exemplu, cu Toni Petrea, care are 5 victorii și o remiză, am jucat cu Universitatea Craiova, cu UTA, cu Botoșani, cu Rapid, formații cu pretenții”, a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport.

„Este prima dată când facem asta!”

Mihai Stoichiţă a spus că obiectivul viitorului selecționer va fi ca echipa naţională să nu retrogradeze în urna a treia. Directorul tehnic al FRF spune că s-a negociat cu 3 antrenori: Ladislau Boloni, Adrian Mutu şi Edi Iordănescu.

Au fost discuții cu Boloni, Adi Mutu și Edi Iordănescu. Fiecare a primit același gen de contract, în care sunt stipulate niște clauze. Nu se poate să nu există obiective. Federația nu vrea să păcălească un selecționer, vrem doar să câștigăm. Contractul este până după Campionatul European, în caz că te califici.

Este prima dată când discutăm cu 3 persoane! A fost Loţi, într-adevăr, înaintea lui Adi şi Edi. Au fost discuții cu Adi Mutu și Edi Iordănescu. În ultima vreme s-a discutat numai telefonic cu Boloni. A urmat o întâlnire cu Adi”, a declarat Mihai Stoichiță, conform Digi Sport.