La loc comanda! Boloni reintră în cărți pentru a fi noul selecționer al României! Detalii de ultimă oră privind negocierile cu FRF

Dragos Stefanescu 18.01.2022, 19:25
La loc comanda! Boloni reintră în cărți pentru a fi noul selecționer al României! Detalii de ultimă oră privind negocierile cu FRF

Ladislau Boloni era dat ca sigur pentru postul de selecționer al României. După mai multe runde de negocieri cu FRF, tehnicianul a ezitat să dea un răspuns oficial. Totul părea să fi intrat în impas, Edi Iordănescu și Adrian Mutu revenind în prim plan. Astăzi, se pare că Boloni a reintrat în cărți pentru postul de selecționer al României după noi negocieri cu FRF.

Ladislau Boloni a reintrat în cărți pentru postul de selecționer al României

Telenovela numirii unui nou selecționer pe banca naționalei României capătă noi accente. După mai multe runde de negocieri între FRF și Ladislau Boloni, totul părea să se rezolve cât de curând. Totuși, tehnicianul nu pare convins de oferta FRF și amână să dea un răspuns final.

Pe fondul acestei situații, conducerea FRF a a avut astăzi o rundă de negocieri cu Edi Iordănescu. Federalii așteaptă mâine un răspuns din partea fostului antrenor de la FCSB. Conform Gsp.ro, se pare că între timp, negocierile cu Boloni au avansat și s-a ajuns la un numitor comun în mai multe privințe. Astfel, Boloni a acceptat clauza impusă de FRF, potrivit căreia trebuie să plătească 1 milion de euro dacă pleacă în timpul contractului. Se pare că FRF și Boloni au ajuns la un acord și în privința încetării contractului dacă România termină pe locul 4 în grupa din Liga Națiunilor.

Edi Iordănescu, în pole position pentru postul de selecționer

Surse Gsp.ro din cadrul FRF au dezvăluit că totul depinde acum de răspunsul pe care îl va da mâine Edi Iordănescu. Dacă acesta va accepta să preia prima reprezentativă înaintea lui Boloni, atunci el va fi noul selecționer. Ceilalți doi candidați nu vor mai fi așteptați de federali.

Sperăm ca până mâine să dea răspunsul, dacă acceptă sau nu postul de selecționer. Mingea e în terenul lui, decizia îi aparține în totalitate! Așteptăm răspunsul lui Iordănescu”, au declarat surse Gsp.ro.

Explicația din spatele tacticii lui Ladislau Boloni

Narcis Răducan consideră că amânările lui Ladislau Boloni de a da un răspuns pot fi cauzate de pregătirea unei contraoferte a antrenorului.

E foarte greu să gândim în locul lor. E chestie de timing acum, nu știu care au fost înțelegerile, dar poate a fost o dată-limită care a fost încălcată, nu am nici cea mai mică idee.

Logic, dacă a venit aici, poate a venit cu un apel în prealabil, sau poate măcar a răspuns la un apel. Sau poate și-a dat seama că negocierea a fost întinsă prea tare și poate vine cu contraofertă, poate să fie și varianta asta, e doar la nivel de feeling, nu am informații.

Dar pare un joc de șah, atâta timp cât nu știm ce gândesc ei. Sunt oameni serioși cei implicați. Bănuiesc că Boloni poate fi contactat. Fiecare păstrează discreția asta.

Ți-am zis, și cu Edi m-am văzut și la fel și el, poate contează detaliile și e greu să intri în culise. Pe noi ne interesează cine vine și ce rezultate face”, a spus Narcis Răducan la DigiSport.

Urmăriți Playsport.ro și pe