Edi Iordănescu, noul selecționer al României! Numirea va fi anunțată de FRF în cadrul unei conferințe de presă

Ștefănescu Dragoș / 25.01.2022, 12:55
Edi Iordănescu, noul selecționer al României! Numirea va fi anunțată de FRF în cadrul unei conferințe de presă

Telenovela numirii noului selecționer al României este aproape de final. Edi Iordănescu va fi prezentat azi ca selecționer, în cadrul unei conferințe de presă organizate de FRF.

Edi Iordănescu, noul selecționer al României

Tevatura creată în jurul numirii noului selecționer al României este aproape de final. Astăzi, Edi Iordănescu va fi prezentat ca selecționer în cadrul unei conferințe de presă organizate de FRF. Evenimentul va avea loc la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, la ora 17:00, după încheierea  Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal.

FRF a anunțat conferința de presă din această după-amiază printr-un comunicat oficial.

Întâlnirea va fi organizată la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, în condiții de distanțare socială și respectând toate măsurile de protecție împotriva COVID-19.

La finalul ședinței de Comitet Executiv, dar nu mai devreme de ora 17:00, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia va avea loc o conferință de presă”, se arată în comunicatul venit de la Casa Fotbalului.

Edi Iordănescu a fost la sediul FRF pe 18 şi pe 22 ianuarie pentru a pune la punct mai multe detalii. Tehnicianul de 42 de ani va avea un contract pe doi ani. Salariul va fi de 240.000 de euro până în luna septembrie. Dacă echipa României va câștiga grupa din Liga Națiunilor, salariul lui Iordănescu Jr. ar putea crește la 300.000 de euro. În cazul în care România retrogradează din competiţie, atunci înţelegerea se va rezilia.

Andrei Vochin a confirmat numirea lui Edi Iordănescu

Consilierul președintelui FRF, Andrei Vochin, nu crede că mai poate interveni ceva în calea numirii lui Edi Iordănescu, ca selecționer. Marți va avea loc Comitetul Executiv al FRF, unde numirea antrenorului va fi aprobată. Apoi ar urma anunțul oficial, care este doar o formalitate.

Chiar nu cred că mai poate interveni ceva. Ați văzut ce au declarat și Edi, dar și Mihai Stoichiță. Cred că lucrurile sunt clare, probabil marți, după Comitetul Executiv, va fi o conferinţă de presă, este posibil să fie chiar şi o conferinţă comună preşedinte – selecţioner”, a declarat Andrei Vochin, la Telekom Sport.

Edi Iordănescu a purtat ultimele dicuții cu FRF

Sâmbătă seară, Edi Iordănescu și conducerea FRF au avut o ultimă rundă de negocieri. În urma acestor discuții se pare că toate detaliile au fost puse la punct. Chiar Edi Iordănescu a lăsat de înțeles că în mare parte situația este clară, fiind șanse mari să preia funcția de selecționer.

Sunt șanse mari să fiu selecționerul României. Dar nu pot să spun nimic concret acum, sunt perspective importante. Deocamdată să se oficializeze, apoi pot să spun. Doamne ajută să ne calificăm la Euro!”, a declarat Edi Iordănescu.