Pressing la FRF: „Prea s-au lungit! Să se oficializeze odată” Ce urmează pentru echipa națională

Robert Zanfir / 20.01.2022, 18:20
Pressing la FRF: „Prea s-au lungit! Să se oficializeze odată” Ce urmează pentru echipa națională

Victor Becali a vorbit despre urmașul lui Mirel Rădoi pe banca naționalei. Agentul de jucători crede ca varianta Ladislau Boloni a fost închisă de la început. Impresarul pune presiune pe oficialii FRF.

A început numărătoarea inversă. Echipa națională nu are un selecționer, deși Răzvan Burleanu a anunțat că acesta va fi numit până la reînceperea Ligii 1. Mihai Stoichiță a dezvăluit că sâmbătă va ieși fum alb de la FRF.

Pressing la FRF: „Prea s-au lungit! Să se oficializeze odată” Ce urmează pentru echipa națională

Edi Iordănescu pare alesul celor de la FRF. Cu toate acestea, nici Boloni, nici Mutu nu pare ieșiți definitiv din cursă. Victor Becali crede că orice decizie va lua Răzvan Burleanu, aceasta trebuie luată cât mai rapid.

„Cu Boloni s-a încheiat? Probabil că era încheiat de la început… Era mai greu să te înțelegi cu Boloni. Bine, oricum, cu Loți e mai greu, că pune multe condiții, clauze, avocați…

Dacă Edi e alesul, înseamnă că e alegerea bună. A câștigat și el un titlu, a făcut treabă pe unde a fost. Asta este, e decizia lor, să ne calificăm. Asta e lucrul cel mai important.

Fiecare are de parte lui atuurile lui. A fost mare jucător (Loți Boloni – n.r.), a avut antrenori celebri (Adi Mutu, n.r.). Edi nu a fost mare fotbalist, dar s-a apucat devreme de antrenorat, are o anumită experiență.

Important e să știm că avem selecționer, să își înceapă treaba. Prea s-a lungit. Să se oficializeze odată și îi urăm baftă”, a declarat Victor Becali la Digi Sport.

Despre aducerea lui Cesare Prandelli

Dacă ar veni la națională, Adi Mutu l-ar putea avea alături pe Cesare Prandelli, fostul său antrenor de la Fiorentina.

„Nu era deloc o idee rea aducerea lui Prandelli, dacă ar fi venit Mutu. Nu era neapărat nevoie să cunoască fotbalul românesc. Un om cu experiență. Mutu a avut cele mai bune jocuri sub comanda lui Prandelli. Nu ar fi fost o idee rea deloc.

Prandelli nu ar fi făcut asta pentru bani, i-ar fi dat un ajutor lui Mutu. Sigur, deplasări, bilete de avion, poate prime de calificare. Dar ar fi făcut-o pentu Adi Mutu, nu ar fi fost o chestie de bani”, a mai spus Victor Becali.

Noul selecționer al naționalei, avertizat dinspre Generația de Aur

Florin Răducioiu a vorbit despre noul selecționer al naționalei. Team managerul lui Dinamo avertizează că Edi Iordănescu, favoritul lui Răzvan Burleanu, trebuie să obțină rezultate. Fostul atacant nu a ezitat să ironizeze soluțiile celor de la FRF.

„Probabil se va termina această telenovelă. Este un antrenor tânăr, care are experienţă în fotbalul românesc. Nu m-a surprins că unii au refuzat echipa naţională. Nu avem o echipă competitivă. El va încerca să califice echipa, nu ştiu cum o va face.

Îi urez mult succes. Va fi o misiune foarte complicată. Îi dau un mic sfat şi îi spun să califice naţionala printr-un joc realist, nu fotbal şampanie. Eu aş fi vrut ca Gică Hagi să fie selecţioner. Ar fi fost o revanşă pentru el.

Până acum au ales bine selecționerii, acum sunt convins că așa va fi”, a spus Florin Răducioiu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Nu era rea varianta Mutu cu Prandelli. Ăla e antrenor cu mare experiență
Sorin Cârțu