Edi Iordănescu, pilonul echipei FCSB. Duckadam îl avertizează pe Gigi Becali să nu îl dea afară pe tehnician

Robert Zanfir 25.10.2021, 17:07
Edi Iordănescu, pilonul echipei FCSB. Duckadam îl avertizează pe Gigi Becali să nu îl dea afară pe tehnician

Helmut Duckadam este convins că FCSB va deveni o echipă de pluton, în cazul în care Gigi Becali va renunța la Edi Iordănescu. Între omul de afaceri și antrenor a existat în ultimul timp un dialog la distanță, care a alimentat zvonurile unei posibile rupturi între cele două părți.

Edi Iordănescu și-a blindat contractul, în momentul în care a ales să vină la FCSB. Deși știa ce îl așteaptă și a fost avertizat asupra temperamentului lui Becali, tânărul tehnician și-a asumat provocarea.

Edi Iordănescu, pilonul echipei FCSB. Duckadam îl avertizează pe Gigi Becali să nu îl dea afară pe tehnician

Cu toate acestea, apele s-au învolburat în cantonamentul de la Berceni, culmea, odată cu rezultatele bune obținute de echipă în ultima vreme. Gigi Becali a ieșit și a criticat jocul roș-albaștrilor, spre surprinderea tuturor. A urmat un dialog la distanță între antrenor și patron, în care fiul lui Anghel Iordănescu a părut că ignoră avertismentul celui care îl plătește.

Helmut Duckadam se teme că cele două părți vor ajunge la o ruptură și avertizează că echipa va deveni una de pluton dacă Gigi Becali va renunța și la actualul antrenor.

Atât timp cât va fi Edi Iordănescu, voi fi cu sufletul alături de ei. După ce va pleca, o să fiu cu UTA Arad. Dacă pleacă și Edi Iordănescu, atunci FCSB-ul chiar va fi o echipă oarecare, care se va lupta pentru a intra în playoff.

Nu mai văd nicio șansă de a reveni la echipa care a fost acum șapte-opt ani. Eu mi-am pus speranțele în Edi Iordănescu. Când a venit, am zis că e un nou început și echipa poate să facă performanță, dar se pare că nu e prea importantă performant
Helmut Duckadam, conform fanatik.ro.

Adevăratul motiv care a dus la adâncirea rupturii dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a ajuns la cinci victorii consecutive cu FCSB, dar antrenorul nu are parte de liniște. Echipa a fost lovită de valul de infectări cu noul coronavirus, care a dus la amânarea partidei cu Farul. Pe lângă toate problemele, tehnicianul trebuie să reclădească relația cu patronul.

Playsport a aflat că omul afaceri ar fi invidios pe succesul echipei din ultima vreme, fapt care l-ar fi determinat să iasă din tăcerea autoimpusă în ultimul timp.

Imediat s-a scris că l-a atacat Becali pe Edi, pentru că am zis că vreau posesie! Asta o știe toată lumea, că vreau mingea la mine. Altceva nu mă interesează, decât să fie mingea la mine. Dar de unde scandal, mă? Chiar i-am luat apărarea.
Gigi Becali

FCSB are programat miercuri, de la 21:00, partida din optimile Cupei României, cu FC Voluntari.