Edi Iordănescu, pus la punct. E scandal mare după ultimele declarații. „El trebuie să învețe”

Olteanu Ștefan / 07.10.2021, 09:17

Edi Iordănescu, pus la punct în schimbul de replici cu Vasile Miriuță. Fostul antrenor de la CFR Cluj și Dinamo l-a „înțepat” din nou pe Iordănescu Jr. cu o serie de declarații. De data aceasta, în conflict a fost implicat și Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB.

Edi Iordănescu, pus la punct de Vasile Miriuță: „Edi trebuie să învețe”

Vasile Miriuță nu a fost foarte încântat de replicile venite din tabăra FCSB-ului și l-a pus din nou la punct pe Edi Iordănescu. Totul a plecat de la o declarație făcută de Miriuță după duelul Chindia – FCSB 0-1 din runda a 11-a a Ligii I. Fostul antrenor de la CFR Cluj și Dinamo a spus atunci că FCSB nu joacă cel mai bun fotbal sub comanda lui Edi Iordănescu și l-a acuzat pe acesta și pentru atitudinea avută la derby-ul cu Dinamo. Ulterior, Iordănescu Jr. i-a răspuns și a lăsat de înțeles că Vasile Miriuță nu face decât să îi caute nod în papură.
De asemenea, o replică și mai acidă a venit din partea lui Mihai Stoica. Managerul general al roș-albaștrilor a amintit de faptul că Vasile Miriuță a ratat barajul de promovare în Liga 2. Miriuță, în prezent antrenor la Minaur Baia Mare, a fost învins de Unirea Dej la baraj cu 3-1.

Vasile Miriuță: „Nu înțeleg ce l-a deranjat pe Mihai Stoica”

Acum, Miriuță a intrat într-un nou schimb de replici cu cei de la FCSB și i-a răspuns lui Mihai Stoica:

Pe Gigi Becali am văzut că nu l-am supărat. Corect, m-a eliminat Dejul, îmi asum, nu am nicio problemă, nu înţeleg ce l-a deranjat pe Mihai Stoica. Pe el să-i intereseze jocul lor. Au fost obişnuiţi să-i laude toată lumea când joacă prost. Eu, când vin în emisiune, dacă joacă rău, nu pot să spun că a jucat bine. Eu spun ce văd. La ora actuală FCSB nu practică un joc extraordinar, suferă. Că au câştigat patru jocuri? Bravo lor! Dar trebuie să accepţi şi critici!
Eu citesc Kicker, Bild…Au pierdut nişte meciuri amicale şi toată lumea s-a întrebat dacă Nagelsmann e potrivit că s-a dus la Bayern. Cu muncă, seriozitate, disciplină, câştigă! Dar să nu zici tu că Miriuţă, că nu ştiu ce! Hai să ne vedem de treaba noastră. N-am nimic nici cu MM, nici cu Edi, le urez succes, dar când echipa joacă rău nu poţi să spui că joacă bine, MM are numărul meu de telefon, dacă are ceva, poate să mă sune la orice oră, nu am nicio problemă”, a spus Vasile Miriuță.

Mesaj pentru Edi Iordănescu

De asemenea, tehnicianul de la Minaur Baia Mare l-a înțepat din nou și pe Edi Iordănescu. La fel ca în primele declarații, Vasile Miriuță a spus despre antrenorul de la FCSB că „mai are de învățat”:

Edi nu are cu ce să mă deranjeze. Trebuie să înveţe. Eu, când eram la Dinamo, am ratat play-off-ul, i-am strâns mâna lui Negoiţă, i-am mulţumit pentru şansă şi am plecat de la Dinamo. Trebuie să-ţi asumi. Când se scrie ceva despre el, şi nu a zis doar Miriuţă, am văzut oameni din fotbal care au făcut statistici”, și-a încheiat Vasile Miriuță discursul, la Looksport.

S-a supărat Mihai Stoica după ultima veste primită de FCSB. Reacție imediată a managerului vicecampioanei.