S-a supărat Mihai Stoica după ultima veste primită de FCSB. Reacție imediată a managerului vicecampioanei

Gabriel-Alexandru Ioniță / 06.10.2021, 21:38
S-a supărat Mihai Stoica după ultima veste primită de FCSB. Reacție imediată a managerului vicecampioanei

FCSB va trebui să își dispute următoarele două meciuri de pe teren propriu în afara Capitalei. Asta pentru că pe Arena Națională se va desfășura în perioada următoare un turneu internațional de jocuri video.

De asemenea, echipa roș-albastră nu a va putea să închirieze nici stadionul din Ghencea, nici pe cel de la Arcul de Triumf din cauza problemelor și litigiilor care există deja de mai multe luni în spațiul public. Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a reacționat dur la această situație.

Mesaj tranșant transmis de managerul lui FCSB pe rețelele de socializare

El a subliniat faptul că nu este normal ca o echipă din București să nu poată juca acolo un meci de pe teren propriu, în condițiile în care în Capitală există 3 stadioane construite din bani publici.

De asemenea, în acest sens Stoica a dat și exemplul rivalilor de la Rapid, nevoiți să facă același lucru. În final, Mihai Stoica a evidențiat și că în această situație există totuși și un lucru pozitiv pentru echipa sa.

Pe noi ne preocupă altceva. Faptul că, în condițiile în care avem în București – din bani publici – trei stadioane construite pentru a se juca fotbal, Rapid merge să joace cu CFR la Giurgiu (UPDATE : Mioveni), în Ghencea pleacă cu punct CS Comunal Șelimbăr iar pe Arena Națională joacă FC Dota.
Singura veste bună e că noi vom juca două meciuri la Buzău, unde chiar ne simțim acasă”, a scris Mihai Stoica pe pagina personală de Facebook.

De ce și-a dorit Edi Iordănescu să joace la Buzău

Edi Iordănescu a fost cel care a dorit ca FCSB să joace aceste meciuri la Buzău, anunță Antena Sport. Antrenorul echipei roș-albastre chiar declarase anterior că ia în calcul această variantă, alături de varianta Giurgiu. El a explicat că principalul criteriu care îl interesează este reprezentat de calitatea gazonului.

Vom vedea unde vom juca, ave, două-trei variante. Buzău, Giurgiu, vom vedea, le tatonăm. Eu prefer unde este suprafața mai bună. Luăm în calcul să jucăm și acolo unde le este la îndemână și suporterilor noștri. Știu că la Buzău sunt foarte mulți suporteri de-ai noștri, știu că sunt și la Giurgiu, acolo unde am petrecut o perioadă frumoasă. Dar, repet, pe mine mă interesează în primul rând gazonul”, a spus Edi Iordănescu în urmă cu aproape două săptămâni potrivit sursei citate.

Primele contre între Edi Iordănescu și una dintre vedetele sale: „O să-i treacă dacă nu i-a picat bine”