Edi Iordănescu s-a trezit cu o cerință specială de la un jucător după meciul cu Mioveni. Ce i-a transmis Dumiter

Moldoveanu Camelia / 17.10.2021, 10:08

Din cauza infectărilor cu SARS-CoV-2, FCSB a avut la Buzău doar 13 fotbaliști pentru confruntarea cu CS Mioveni. Edi Iordănescu s-a aflat și el în carantină, departe de echipa sa. Andrei Dumiter a profitat de absența colegilor săi infectați și a prins primul meci ca integralist la echipa lui Gigi Becali. Atacantul de 22 de ani a avut o cerință specială pentru tehnician după meciul câștigat cu 3-0.

Dumiter, cerință specială pentru Edi Iordănescu

Eugen Nae a mers cu FCSB la Buzău pentru meciul cu CS Mioveni. El o să-l înlocuiască pe Edi Iordănescu până când cel din urmă o să scape de Covid-19. Antrenorul de rezervă a avut la dispoziție doar 13 jucători, restul lotului fiind în carantină.

Andrei Dumiter s-a aflat printre integraliștii partidei și a arătat că-și merită locul după ce a marcat cel de-al doilea gol al roș-albaștrilor. Fotbalistul i-a transmis un mesaj lui Edi Iordănescu după victorie:

Am aşteptat foarte mult acest moment, speram să vină mult mai repede, ca să-mi dea moral pentru meciurile ce urmează. Dar este bine că a venit acum, am profitat de şansă, am speculat-o şi aştept mai multe şanse în viitor. Cred că i-am demonstrat domnului antrenor că se poate baza şi pe mine. Că dacă stăm să ne uităm sunt aproape singurul jucător care în această seară a fost titular şi până acum nu a jucat.

Sper să se bazeze pe mine pentru că i-am demonstrat că pot juca foarte bine. Am simţit că voi da gol şi de aia am urmărit fiecare minge. Suntem un grup bun şi cei care au rămas în picioare sunt jucători de calitate. Le urez sănătate celor care au această boală şi sper să revină cât mai repede. Va daţi seama că putem duce încă o partidă, dar cei din club o să decidă. Dacă e mai bine să jucăm sau să amânăm meciul cu Farul”, a Andrei Dumiter, pentru Telekom Sport.

CS Mioveni reclamă probleme de arbitraj

Buziuc, fostul fotbalist de la FCSB care joacă acum pentru Mioveni, a fost eliminat în prima repriză. Astfel, echipa din Argeș a fost nevoită să joace restul partidei în 10 oameni. Mai mult, fotbaliștii s-au plâns după meci că au fost dezavantajați de arbitraj.

La golul doi a fost ofsaid. Suntem prea mici ca să vorbim. Sunt puțin supărat. Să existe puțin respect! Când joci în 10 împotriva FCSB-ului, una dintre cele mai bune echipe din România, e foarte greu să reziști. S-au vehiculat tot felul de lucruri, au jucători infectați, dar a cam fost echipa de bază. Suntem speriați de virus, sunt foarte mulți infectați. Rămâne să ne vaccinăm, dacă așa trebuie. Să decidă autoritățile. Personal, eu sunt vaccinat. 50-60% din jucători sunt vaccinați.”, a declarat Iustin Popescu.

Inquam Photos / Bogdan-Ioan Buda