Edi Iordănescu si secretul de la antrenamentele FCSB: „Niciodată nu spun asta!” Cum l-a reinventat pe Constantin Budescu

Robert Zanfir / 07.10.2021, 20:28
Edi Iordănescu si secretul de la antrenamentele FCSB: „Niciodată nu spun asta!” Cum l-a reinventat pe Constantin Budescu

Edi Iordănescu își ține jucătorii în priză pentru a profita la maximum de pauza provocată de meciurile naționalei. Antrenorul FCSB este foarte mulțumit de atitudinea lui Constantin Budescu, despre care spune că nu îl laudă niciodată pe cât ar merita.

Constantin Budescu a revenit la FCSB și arată o formă fizică demnă de invidiat. Fostul campion cu Astra Giurgiu chiar a spart gheața pentru roș-albaștri, cu un gol marcat din penalty în victoria cu Chindia, 1-0. „Budi” nu a uitat nici să facă spectacol. Și-a etalat calitățile la antrenamentul de luni.

Edi Iordănescu si secretul de la antrenamentele FCSB: „Niciodată nu spun asta!” Cum l-a reinventat pe Constantin Budescu

De Budescu se leagă mare parte din speranțele celor de la FCSB. Echipa este pe locul 3, cu 21 de puncte după 11 etape, iar Edi Iordănescu speră să reducă din diferența de 9 puncte față de liderul CFR Cluj.

Pauza a început. E o săptămână foarte încărcată, cu zile cu antrenamente duble, semi-cantonamente între. Budescu e implicat. Sunt extrem de mulţumit, cu toate că eu niciodată nu spun asta de faţă cu echipa, sincer.
Şi când sunt mulţumit, nu le spun că sunt mulţumit. Le spun că sunt parţial mulţumit. Cred că mereu e loc de mai bine şi cred că un mesaj de mulţumire totală nu ajută.
Ei sunt foarte implicaţi, asimilează, văd lucruri în antrenamente pe care le lucrăm, le pregătim, le analizăm. Analizăm în şedinţe video lucrurile bune şi mai puţin bune. Ieşim pe teren şi lucrăm. De asta spun că sunt încrezător. Cât timp ei răspund bine la antrenament, nu are cum să nu intervină şi progresul
Edi Iordănescu, la Telekomsport.

Edi Iordănescu și Mihai Stoica, trimiși la carte

În ciuda optimismului afișat, Edi Iordănescu nu reușește să impresioneze pe toată lumea. Vasile Miriuță spune că jocul echipei suferă, chiar dacă ultimele rezultate au fost foarte bune.

Fost antrenor la CFR Cluj sau Dinamo, Miriuță îl trimite la carte pe antrenorul FCSB. „N-am nimic nici cu MM, nici cu Edi, le urez succes, dar când echipa joacă rău nu poţi să spui că joacă bine, MM are numărul meu de telefon, dacă are ceva, poate să mă sune la orice oră, nu am nicio problemă.

Edi nu are cu ce să mă deranjeze. Trebuie să înveţe. Eu, când eram la Dinamo, am ratat play-off-ul, i-am strâns mâna lui Negoiţă, i-am mulţumit pentru şansă şi am plecat de la Dinamo. Trebuie să-ţi asumi. Când se scrie ceva despre el, şi nu a zis doar Miriuţă, am văzut oameni din fotbal care au făcut statistici”, a spus Vasile Miriuță, la Look Sport.

Următorul meci al FCSB este cu Mioveni și este programat pe 16 octombrie.