El e jucătorul transferat astăzi de Prodanca de la FCSB! ”Nu discut cu Becali!”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 01.07.2021, 16:34
El e jucătorul transferat astăzi de Prodanca de la FCSB! ”Nu discut cu Becali!”

El e jucătorul transferat astăzi de Prodanca de la FCSB. Anamaria Prodan face în continuare afaceri cu echipa lui Gigi Becali, deși cei doi sunt certați de la începutul anului. Transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma pentru 13 milioane de euro a declanșat un scandal monstru între Becali și soția lui Laurențiu Reghecampf.

Mutarea lui Man a fost intermediată de vărul lui Gigi Becali, Giovanni. Asta deși Anamaria Prodan era impresaul fotbalistului. A urmat o serie de cuvinte extrem de dure între patronul FCSB-ului și impresar, iar Becali le-a cerut fotbaliștilor săi să rupă contractele de colaborare cu Anamaria Prodan.

El e jucătorul transferat astăzi de Prodanca de la FCSB! ”Nu discut cu Becali!”

Acest scandal nu o oprește însă pe această să facă în continuare afaceri cu jucători de la FCSB. În prezent, impresarul mai are sub contract cinci fotbaliști la echipa roș-albastră. Aceștia sunt Andrei Vlad, Iulian Cristea, Ionuț Panțîru, Gabriel Simion și Robert Ion. Ultimul, mijlocaș ofensiv în vârstă de 20 de ani, a fost cedat de FCSB sub formă de împrumut la FC Voluntari, anunță gsp.ro.

Anterior, la apariția primelor zvonuri despre această mutare, Anamaria Prodan a explicat modul în care vor decurge negocierile, fără ca impresarul să ia legătura cu Gigi Becali.

Mă sună cineva de la Steaua. Am un jucător pe care-l transfer. De la FCSB. Eu am jucătorii de care mă ocup. E o afacere. Doar dacă ești tâmpit îți îngropi afacerea.

Dacă am o ofertă, nu discut cu Gigi Becali. Nu mă interesează zona Gigi Becali. Vorbesc cu președintele, cu managerul”, a spus Anamaria Prodan sursei citate.

Împrumutul lui Robert Ion a fost anunțat oficial de FC Voluntari pe pagina oficială de Facebook a clubului. Fotbalistul de 20 de ani poate juca atât ca mijlocaș ofensiv, cât și ca mijlocaș dreapta. El a fost transferat de FCSB de la Regal București în 2017 și a petrecut doi ani sub formă de împrumut la Academica Clinceni.

Becali nu a fost ascultat de toți jucătorii

Gigi Becali le-a cerut în ianuarie fotbaliștilor impresariați de Anamaria Prodan să renunțe la colaborarea cu aceasta. Se pare însă că patronul FCSB-ului nu a fost ascultat chiar de toți jucătorii, iar cei cinci au rămas alături de agentul FIFA.

(Anamaria Prodan) a avut până ieri jucători la FCSB. Astăzi nu mai are niciunul. Nu mă cunoașteți pe mine, cine sunt eu? Toată lumea a rupt contractul! Ce înseamnă «forțat»? Eu nu pun condiții. Spun așa și faci.

După jignirile alea nu se mai putea, nu mai avea rost! Ne facem de râs. Cum să mă jignești la mine în casă și să ai oameni aici în continuare? Nu mă interesează pe mine ce se interpretează. Eu comand dintotdeauna! Eu sunt altfel, nu sunt ca toată lumea.

Eu sunt Becali și așa se face la mine. Cine lucrează cu mine, știe. FCSB, faci ce spune Becali! Și când eram certat cu Giovanni, lucrurile erau la fel! Mă știe toată lumea. Eu spun, tu faci. Nu vrei, nu mai lucrăm. La mine nu e o companie modernă, e una mai conservatoare”, a declarat atunci Becali.