El este adevăratul mentor al Simonei Halep. ”Țin minte zilnic sfatul pe care mi l-a dat”

Sorin Chiriac 04.01.2021, 09:44
El este adevăratul mentor al Simonei Halep. ”Țin minte zilnic sfatul pe care mi l-a dat”

El este adevăratul mentor al Simonei Halep. ”Țin minte zilnic sfatul pe care mi l-a dat”. Fosta marea campioană, Virginia Ruzici, este managerul oficial al Simonei Halep. Însă, adevăratul mentor al campioanei noastre este considerat și managerul ei din umbră. Bineînțeles, este vorba despre fostul mare tenisman Ion Țiriac.

El este adevăratul mentor al Simonei Halep. ”Țin minte zilnic sfatul pe care mi l-a dat”

Relația dintre Ion Țiriac și Simona Halep a devenit una specială, de suflet. A doua jucătoare din ierarhia WTA se ghidează zilnic după sfaturile pe care omul de afaceri i le oferă. Miliardarul Ion Țiriac (81 de ani) s-a transformat, în timp, într-un veritabil mentor pentru Simona. Iar campioana de la Wimbledon 2019 a vorbit despre sfaturile prețioase primite de la Țiriac. În special acel sfat despre care spune că îl are zilnic în gând.

Am primit foarte multe sfaturi, mi-e greu să aleg… Unul dintre ele, pe care îl ţin minte zilnic, e să dau tot ce am mai bun astăzi, ca să fiu mai bună decât ieri. Domnul Țiriac mi l-a dat”, a dezvăluit Simona Halep pentru ProSport.ro.

Ion Tiriac & Simona Halep
Simona Halep îi ascultă sfaturile lui Ion Țiriac

În trecut, Simona a mai vorbit despre rolul important pe care Ion Ţiriac îl joacă în ascensiunea și evoluția ei. Din declarațiile româncei reieșea foarte clar faptul că se simte în largul ei în preajma miliardarului. Și asta pentru că acesta are capacitatea să o înțeleagă, ca de la un fost mare campion la altul.

Ion Țiriac mă susține și vine la meciurile mele atunci când poate, vorbește cu mine despre tenis, încearcă să mă înțeleagă așa cum sunt eu emoțional, de ce am emoții într-un meci, de ce nu pot fi 100% în alt meci. Mă ajută mult felul dânsului de a fi

Simona și-a stabilit programul pentru următoarea perioadă

Simona Halep va merge spre Australia între 15 și 17 ianuarie și va intra în carantină timp de două săptămâni. Apoi va alege o competiție de categorie WTA 500 la Melbourne, care începe pe 31 ianuarie. Aceasta va fi prima competiție pentru Simona Halep în noul an. Astfel că programul ei este mult schimbat față de ianuarie 2020. Când a jucat primul meci pe 14 ianuarie, la Adelaide, cu Ajla Tomljanovic. Schimbarea este impusă de restricțiile din Australia, care au dus și amânarea primul Grand Slam al sezonului.

Nu am niciun fel de accidentare, însă am decis că e mai bine să merg direct în Australia. Erau și la Abu Dhabi restricții și mi-ar fi fost greu să stau în hotel 14 zile, iar după aceea încă 14 zile în carantină. Am hotărât așa pentru că am simțit că e o decizie bună, ținând cont că în 2020, la turnee, nu mi-a fost ușor

Urmăriți Playsport.ro și pe