El este antrenorul ales de Mihai Rotaru după plecarea lui Reghecampf la arabi

Ioan Valentin Oprea 19.09.2023, 12:42
El este antrenorul ales de Mihai Rotaru după plecarea lui Reghecampf la arabi

Oltenii se regrupează după despărţirea pe nepusă masă de Laurenţiu Reghecampf.

Ofertat din Arabia Saudiă, „Reghe” a refuzat să mai stea la Craiova şi l-a pus într-o situaţie delicată pe patronul Mihai Rotaru. Finaţatorul „juveţilor” a fost luat prin surprindere de decizia lui Reghecampf de a pleca peste noapte, însă a găsit repede o soluţie de avarie pentru banca tehnică.

Potrivit informaţiilor furnizate de jurnaliştii de la Gazeta Sporturilor, Rotaru îl va investi pentru moment cu puteri depline la CSU Craiova pe Corneliu Papură. Aflat deja în club, actualul antrenor principal al echipei secunde a alb-albaştrilor este socotit a fi cea mai bună variantă pentru a asigura interimatul.

Papură, pentru a patra oară interimar

Nu ar fi prima dată când Papură s-ar afla la timona Craiovei. Fostul fundaş central a mai condus de pe margine gruparea de pe stadionul „Ion Oblemenco” în trei mandate, iar rezultatele acestuia nu au fost deloc unele negative.

Ultima experienţă a lui Papură la cârma oltenilor s-a înregistrat în perioada noiembrie 2020 – ianuarie 2021. La fel ca la precedentele două aventuri de la conducerea băncii tehnice a Craiovei a fost vorba tot despre un interimat.

Posesor al Licenţei Pro, Papură nu este văzut însă drept o soluţie de lungă durată. Rotaru vrea un antrenor cu experienţă, iar Sorin Cârţu, fostul preşedinte al „juveţilor”, i-a recomandat acestuia, prin intermediul presei, să opteze din nou pentru Eugen Neagoe, omul care a fost debarcat de la CSU după scurgerea a numai două etape din sezonul actual.

A crezut cu tărie că Reghecampf va refuza oferta saudiţilor

Vestea că Reghecampf are bagajele gata făcute pentru a decola spre Arabia Saudită a venit ca un trăsnet pentru oficialii olteni. Deşi fusese informat că tehnicianul în vârstă de 48 de ani e, de mai multe zile, în negocieri cu Al-Riyadh, echipă nou-promovată în prima ligă din Arabia Saudită, Rotaru a fost ferm convins că „Reghe” îşi va continua munca de la Craiova.

Rotaru şi Reghecampf ar fi discutat săptămâna trecută despre locaţiile pe care ar putea să le aleagă alb-albaştrii pentru cantonamentul din iarnă, dar şi despre campania de achiziţii din decembrie-ianuarie. Interesul pe care l-a acordat „Reghe” acestor subiecte i-au dat de înţeles patronului oltenilor că atrenorul va spune pas propunerii sosite pe numele său din Arabia Saudită.    

Urmăriți Playsport.ro și pe