Reghecampf a plecat din România și va semna cu Al Riad. A încercat să se facă invizibil pe aeroport

Alex Matei 18.09.2023, 23:19

Laurențiu Reghecampf începe o nouă aventură în Arabia Saudită, unde le-a mai antrenat pe Al Hilal și Al Ahli.

De această dată, misiunea lui nu va mai fi de a se lupta pentru trofee, ci de a o scăpa de retrogradare pe Al Riad. Reghecampf a părăsit România în această seară. Pe aeroport, s-a ascuns cât a putut și a refuzat orice dialog, amestecându-se printre ceilalți pasageri.

Pentru a-l scăpa de contractul cu Craiova, Al Riad i-a achitat lui Reghecampf clauza de reziliere în valoare de 300 000 de euro. Reghe și staff-ul său vor câștiga peste un milion de euro pe an la Riad. Alături de fostul antrenor al Craiovei, va ajunge în Golf și Toni Petrea, după cum PlaySport a scris în exclusivitate. Gabi Manu, dorit și el secund, a refuzat oferta.

Reghecampf se va întâlni cu o față cunoscută la Al Riad. Fostul stelist Toșca e și el în lotul echipei. A jucat în toate cele 6 meciuri disputate de Riad în liga saudită de la startul sezonului. Obiectivul pentru acest campionat e salvarea de la retrogradare.

Al Riad e acum pe 16 în Arabia Saudită, cu 4 puncte. După o victorie cu Wehda în prima etapă (1-0) și un egal cu Damac (2-2) în runda a doua, au urmat 4 înfrângeri la rând: 0-4 cu Ittihad, 0-3 cu Al Raed, 0-1 cu Al Akhdoud și 1-6 cu Al Hilal. Golaveraj: 1-13!

Urmăriți Playsport.ro și pe