El este jucătorul care-l va înlocui pe Salah la Liverpool. “Cormoranii” au început deja negocierile

Bogdan Solomon 21.09.2023, 19:12
El este jucătorul care-l va înlocui pe Salah la Liverpool. “Cormoranii” au început deja negocierile

Mohammed Salah a rămas deocamdată la Liverpool, dar Jurgen Klopp a demarat căutările pentru un înlocuitor. În pole-position s-ar afla un star al lui Real Madrid.

Cine îl va înlocui pe Salah la Liverpool. Au început deja negocierile

Salah s-a aflat în această perioadă de mercato în atenția mai multor echipe din Arabia Saudită, discuțiile nu s-au concretizat, dar vor continua, cel mai probabil, la iarnă. Din dorința de a nu rămâne descoperiți, „cormoranii” i-au găsit înlocuitor.

Potrivit fichajes.net, plecarea egipteanului va activa „pista” Rodrygo, doar că misiunea nu se anunță deloc ușoară, întrucât contractul cu Real Madrid îi expiră abia în vara anului 2025. Echipa care vrea să beneficieze de serviciile sale trebuie să vină cu o propunere pe măsură.

Adus în 2019 de la Santos în schimbul a 45 de milioane de euro, brazilianul a fost om de bază atât sub comanda lui Zinedine Zidane, cât și din momentul instalării lui Carlo Ancelotti, cu 38 de goluri și 32 de pase decisive în 171 de meciuri. În actuala stagiune a bifat șase prezențe, și-a trecut o singură dată numele pe lista marcatorilor, iar site-urile de specialitate îl evaluează la 100 de milioane de euro.

De ce a refuzat Klopp să devină selecționerul Germaniei

După ce Hansi Flick a devenit primul selecționer demis de la cârma naționalei Germaniei, Jurgen Klopp s-a numărat printre posibilii înlocuitori, dar a declinat propunerea din dorința de a rămâne la Liverpool până în vara lui 2026, când îi expiră contractul. A avut, în schimb, cuvinte de laudă la adresa lui Julian Nagelsmann, cel care s-ar afla în pole-position la ora actuală.

„În momentul de față, construim Liverpool 2.0. Vrem să avem un joc ofensiv foarte bun. Am datoria să fiu loial față de Liverpool. Inima mea aparține echipei. Nu poți să faci ultimii 8 ani să dispară pur și simplu. Am semnat un contract aici până în 2026 și, din câte îmi amintesc, nu am fost legat de mâini sau picioare. A fost decizia mea.

Cred că Julian (n.r. Nagelsmann) este o soluție foarte bună pentru postul de selecționer. Aș fi foarte fericit dacă lucrurile vor rămâne așa. Are o idee clară despre fotbal. Ultimul lucru care m-ar putea deranja este faptul că nu are 50, 60 sau 70 de ani. Mereu este această problemă în fotbal, dar nu contează!”, a declarat Klopp, cu puțin timp în urmă.

Urmăriți Playsport.ro și pe