El este noua senzație a Parmei! Nu este nici Man, nici Mihăilă și a debutat ieri, la doar 16 ani!

Radu Bordei 11.04.2021, 20:37
El este noua senzație a Parmei! Nu este nici Man, nici Mihăilă și a debutat ieri, la doar 16 ani!

El este noua senzație a Parmei! Gruparea emiliană nu este într-o situație foarte bună, retrogradarea este tot mai aproape. Meciul pierdut cu Milan poate să le fie fatal celor de la Parma. Cu Dennis Man integralist, echipa gazdă nu a avut nicio șansă în fața „Diavolului”. Rebic și Kessie au făcut 2 la 0 până la pauză. Eliminarea lui Ibrahimovic, pentru injurii adresate arbitrului, au dat o șansă Parmei.

Echipa lui Man și Mihăilă nu a reușit să revină, deși a marcat un gol. Mai mult, s-a terminat 1-3, dar totuși fanii Parmei au un motiv de optimis. Un nou puști minune pare să apară în gruparea favorită.

El este noua senzație a Parmei! Nu este nici Man, nici Mihăilă și a debutat ieri, la doar 16 ani!

Pentru Chaka Traore meciul cu Milanul va rămâne o amintire deosebită. La doar 16 ani, mijlocașul din Coasta de Fildeș a debutat în Serie A, chiar în fața unei forțe a campionatului italian. Tânărul fotbalist de creație a fost aruncat în luptă de Roberto D’Aversa pentru a forța egalarea. Parma redusese din handicap și forța golul care aducea un punct prețios.

Dennis Man nu a avut reușite contra Milanului

Din păcate, chiar la ultima fază a marcat Rafa Leao, după ce faza pornise de la o eroare chiar a tânărului Traore.

Totuși nimeni nu va fi supărat pe tânărul fotbalist. Mai ales că tehnicianul emilianilor a avut alți clienți pentru supărarea lui.

Antrenorul lui Man și Mihăilă, dezamăgit de jucătorii Parmei. „La pauză i-aș fi schimbat pe toți”

Roberto D’Aversa simte că salvarea pare din ce în ce mai puțin posibilă. Cu Milan era un prilej pentru echipă să arate că paote reacționa, dar înfrângerea lasă Parma mai aproape de retrogradare. Fanii așteptau mai multe realizări de la fotbaliști. Din păcate Man nu a fost în zi bună, iar Mihăilă s-a accidentat și nu a putut juca. Lipsa fostului atacant al oltenilor s-a văzut. Fără viteza lui, Parma nu a avut forța de pătrundere necesară. Iar Roberto D’Aversa a fost foarte supărat pe jucătorii săi. Din păcate situația Parmei este tot mai gravă.

Singurul aspect pozitiv îl reprezintă faptul că politica clubului va ajuta în viitor echipa. Parma se va baza pe jucători foarte tineri, cu potențial. Chiar și în cazul unei retrogradări, italienii vor avea un nucleu de jucători talentați, foarte puternici. Puștiul Traore, de exemplu, a demosntrat la echipa secundă că este un talent veritabil: a marcat de 7 ori în 11 partide. Iar trio-ul Man, Mihăilă, Traore, poate fi cheia revenirii Parmei în top

Urmăriți Playsport.ro și pe