El este noul puști teribil al FCSB-ului! Nu a împlinit încă 17 ani, dar Becali e extaziat: ”E mai tare ca perla Popescu!”

Giosanu Catinca / 13.07.2021, 16:35

Un tânăr care va împlini 17 ani peste 4 zile, a impresionat în amicalele celor de la FCSB din această vară. În urma prestațiilor sale, a devenit noul preferat al lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera e foarte încântat de noul puști teribil al FCSB-ului. Omul de afacesri susține că acesta din urmă e mai tare ca perla Popescu.

El este noul puști teribil al FCSB-ului!

Gigi Becali are un nou favorit la FCSB. Patronul echipei roș-albastre și-a ales deja următoarea ”perlă” pentru sezonul următor. Oficialul a declarat, în urmă cu puțin timp, că nu vrea să mai facă transferuri în perioada următoare. El este decis să mizeze pe jucătorii pe care îi are în lot, dar și pe tinerii din academie.

Alexandru Musi, mijlocașul ofensiv de 17 ani este pe placul finanțatorului roș-albaștrilor. De altfel, Becali a mărturisit că îl vede pe Musi mult mai presus decât Octavian Popescu.

Nu a împlinit încă 17 ani, dar Becali e extaziat: ”E mai tare ca perla Popescu!”

Gigi Becali s-a încumetat chiar să facă un pariu în privința mijlocașului ofensiv, despre care spune că va ajunge ”mai tare decât Octavian Popescu”.

Musi e mai tare ca Ovidiu Popescu! Așa cred eu, că va fi mai tare. E un fotbalist de 17 ani pe care o să-l vedem mai des în sezonul viitor. Jucăm fotbal, dar trebuie să facem și bani.”, a declarat Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Cine este Alexandru Musi

Alexandru Musi s-a născut pe 17 iulie 2004, în municipiul București. Noul favorit al lui Gigi Becali este un produs al Academiei FCSB. În sezonul trecut, tânărul fotbalist a jucat două partide pentru roș-albaștri, în ultimele partide din play-off (0-1 cu CSU Craiova, 0-2 cu CFR Cluj).

Alexandru Musi a fost folosit de FCSB și ca urmare a subțierii lotului, Gigi Becali alegând să renunțe la mulți jucători în această vară, Aristidis Soiledis, Alexandru Stan, Alexandru Pantea, Lucian Filip, Dragoș Nedelcu, Gabriel Simion, Robert Ion, Ovidiu Horșia, Andrei Pandele, Ante Vukusic și Alexandru Buziuc, și să aducă doar patru, Andrei Cordea, Stipe Vucur, Alexandru Crețu și Zdenek Ondrasek.

Ce jucători au plecat de la FCSB în această vară:

Gabriel Simion (Aris Limassol – împrumut)
Dragoș Nedelcu (Fortuna Dusseldorf – împrumut)
Ștefan Cană (Poli Iași – împrumut)
Robert Ion (FC Voluntari – împrumut)
Răzvan Ducan (CS Mioveni – împrumut)
Lucian Filip (liber)
Aristidis Soiledis (liber)
Marius Briceag (liber)
Ante Vukusic (liber)
Alexandru Buziuc (liber)