Gigi Becali s-a săturat! Omul de afaceri nu mai investește la FCSB, în acest sezon

Gabriel-Alexandru Ioniță / 10.07.2021, 14:16
Gigi Becali s-a săturat! Omul de afaceri nu mai investește la FCSB, în acest sezon

Gigi Becali s-a săturat! Omul de afaceri nu mai investește la FCSB, în acest sezon. Echipa roș-albastră a făcut patru transferuri în această vară. Becali i-a adus la echipă pe Alexandru Crețu, fost la Maribor, Stipe Vucur, ultima dată la Hallescher în Liga 3 din Germania, pe Andrei Cordea de la Academica Clinceni și pe Zdenek Ondrasek de la Viktoria Plzen.

De asemenea, a fost o vară agitată pentru vicecampioana României și din punct de vedere al plecărilor. FCSB a renunțat la mai mulți fotbaliști înaintea începerii noului sezon. O parte dintre aceștia și-au reziliat contractele, spre exemplu Lucian Filip, Alexandru Buziuc, Ante Vukusic sau Aristidis Soiledis. Pe de altă parte, mai mulți tineri jucători au fost împrumutați la echipe din România, dar și din străinătate. Dragoș Nedelcu a fost cedat la Fortuna Dusseldorf, iar Gabriel Simion va juca în sezonul viitor în Cipru la Aris Limassol.

Gigi Becali s-a săturat! Omul de afaceri nu mai investește la FCSB, în acest sezon

Totodată, jucători precum Alexandru Pantea, Robert Ion, Andrei Istrate sau Ștefan Cană au fost cedați la echipe din Liga 2 pentru a căpăta mai multă experiență. În acest context, lotul echipei antrenate de Dinu Todoran a slăbit destul de mult din punct de vedere numeric. FCSB are în acest moment un lot format din 28 de jucători, dintre care 5 sunt portari. Mai mult, în această fază a pregătirilor 4 dintre jucătorii lui Todoran sunt accidentați. Este vorba despre Miron, Florinel Coman, Șut și Panțîru.

Astfel, în acest moment antrenorul de 42 de ani are la dispoziție doar 19 jucători, cu mai puțin de o săptămână înaintea debutului în noul sezon de Liga 1. În acest context, multă lume s-ar gândi că FCSB ar mai avea nevoie de câteva achiziții. Însă acest lucru nu se va întâmpla. Sau cel puțin așa susține pentru moment Gigi Becali. Omul de afaceri a declarat că nu mai există foarte mulți bani în club, așa că lotul din prezent va fi cel pe care va trebui să se bazeze Dinu Todoran în sezonul viitor.

Nu mai aducem nimic. Cu lotul ăsta vom merge mai departe. Nu mai avem așa mulți bani”, a spus Becali potrivit AS.ro.

Situația ar putea deveni și mai grea pentru Dinu Todoran

Astfel, Todoran se află într-o situație destul de dificilă înaintea primului sezon pe banca FCSB-ului. Iar aceasta ar putea deveni chiar și mai delicată. Asta pentru că echipa roș-albastră este aproape să își piardă cel mai important jucător. Florin Tănase, golgheterul sezonului trecut de Liga 1, este în centrul mai multor tratative în aceste zile. Anderlecht, Trabzonspor, Olympique Marseille și Al Hilal sunt interesate de fotbalistul de 26 de ani. Becali a declarat în mai multe rânduri că este dispus să îl cedeze pe Florin Tănase pentru 5 milioane de euro.