El, nu Toni Iuruc, e marea iubire a Simonei Halep! Episoade intense consumate la Beiuș

Andrei Alexandra 24.01.2023, 11:38

La scurt timp după ce Simona Halep a divorțat de Toni Iuruc, s-au aflat câteva detalii destul de interesante despre viața privată a jucătoarei de tenis, din perioada când ea încă nu îl cunoștea pe omul de afaceri. Se pare că, la începutul carierei sale, sportiva din Constanța a avut o relație cu unul dintre primii ei antrenori.

Cine a fost marea iubire a Simonei Halep, cu mult înainte de mariajul cu Toni Iuruc

Dezvăluirea a fost făcută chiar de către primul om care s-a ocupat de pregătirea fostului lider WTA. Este vorba despre antrenorul de tenis Ioan Stan, fost tenismen. Ulterior acestor dezvăluiri, s-a aflat că antrenorul cu care Halep a avut o relație se numește Andrei Mlendea, de asemenea practicant al „sportului alb”. Ei au fost împreună timp de trei ani, începând de pe vremea când Simona avea 18 ani. Conform spuselor lui Ioan Stan, respectivul a fost concediat de tatăl Simonei, tocmai din cauza relației pe care o avea cu aceasta.

Ştiu că a avut o relaţie cu un antrenor tânăr care a antrenat-o înaintea lui Marcu (n.r. – Andrei Mlendea). Nu-mi amintesc cum îl cheamă, dar tatăl ei l-a concediat când a simţit că e ceva între ei. Nu i-a convenit că Simona avea o relaţie cu antrenorul”, a spus Ioan Stan potrivit capital.ro.

Despărțirea s-a produs ca urmare a unui SMS: „Lui Andrei nu i-a picat bine”

Andrei Mlendea, fostul iubit al Simonei Halep, este fiul lui Petru Căluș Mlendea, fost primar în Beiuș. Acesta din urmă a dezvăluit în urmă cu ceva timp că jucătoarea din Constanța obișnuia să facă vizite la familia iubitului ei de la acea vreme. De asemenea, el a spus și că fiul său a fost concediat de familia Simonei printr-un SMS, fapt ce l-a deranjat destul de tare la acel moment. Totuși, Andrei a trecut repede peste acel episod, iar în prezent este împlinit pe plan personal.

„Simona Halep este o fată extraordinară. A fost la noi, la Beiuș. În vremea aceea nu se făceau atâtea deplasări cu avioanele, mai lăsa mașina…Dar Andrei are acum o familie, o soție care ocupă o poziție de top într-o firmă de telefonie mobilă, o tulceancă ce l-a adus cu picioarele pe pământ, are doi copii extraordinari… Știu că lui Andrei nu i-a picat bine aceea despărțire prin SMS, dar mă bucur că au gestionat cu eleganță acel moment”, a spus tatăl lui Andrei Mlendea, conform sursei citate.

Urmăriți Playsport.ro și pe