Elementele necunoscute din viața Simonei Halep, aduse în fața publicului de Ion Țiriac. Ce i s-a întâmplat campioanei noastre într-un moment crucial

Giosanu Catinca 10.08.2022, 07:00
Elementele necunoscute din viața Simonei Halep, aduse în fața publicului de Ion Țiriac. Ce i s-a întâmplat campioanei noastre într-un moment crucial

Omul de afaceri Ion Țiriac a scos la suprafață elemente necunoscute din viața Simonei Halep. Miliardarul român a urmărit cu mare atenție prestațiile fostului lider mondial și a spus ce îi lipsește soției lui Toni Iuruc.

Avertismentul lui Ion Țiriac

Jucătoarea de la malul mării visează să pună mână pe un nou titlu de Grand Slam. Ea și-a îmbunătățit jocul de când a început colaborarea cu francezul Patrick Mouratoglou, dar mai are mult de lucrat pentru a-și atinge obiectivul.

La Washington, Simona Halep a cedat din cauza temperaturilor ridicate. Românca a abandonat la scorul de 5-7, 0-2 în optimile de finală. Medicii s-au oferit să o ajute cu câteva pungi de gheață, dar sportiva a refuzat și s-a întreptat către adversara ei, pentru a o anunța de retragerea sa din meci.

Unde crede miliardarul că a greșit Simona Halep

Ion Țiriac o apreciază enorm pe Simona Halep. El a învățat-o pe dubla campioană de Grand Slam să investească în imobiliare și a ajutat-o ori de câte ori aceasta a avut nevoie de el.

Magnatul are o părere foarte bună despre fiica lui Stere Halep. Omul de afaceri este convins că fostul lider mondial a muncit enorm pentru a ajunge ceea ce este astăzi, dar consideră că putea să câștige mult mai multe premii importante în tenis dacă ar fi întâlnit antrenorul potrivit înainte să împlinească vârsta majoratului.

Simona nu are jocuri! În ultimii doi ani, ea a jucat 10-15% din întâlnirile pe care trebuia să le joace. De asta îi e greu, nu are o bază. Din nou, numai talentul își spune cuvântul la Simona.

O mai spun o dată. La 30 de ani, ea a făcut minuni. Dacă cineva o lua la 14 ani și o antrena ca lumea, probabil că făcea minuni înmulțite cu 3.

La 14 ani, trebuia ca Halep să facă cele patru-cinci ore pe zi de antrenament, pe care nu le-a făcut. A avut extraordinar de mult talent, dar uite că fizicul nu poate fi făcut la 30 de ani. E prea târziu. La vârsta asta, pui deja ultima rotiță.”, a spus Ion Ţiriac, conform gsp.ro.

”De acolo i se trage absolut tot ce i se întâmplă”

Soția lui Toni Iuruc va împlini curând frumoasa vârstă de 31 de ani. Ion Țiriac a atenționat-o să fie aibă mai multă grijă de fizicul ei.

Nu pot s-o compar cu Nadal. E un pic diferită treaba… Trebuie să aibă grijă de fizic. De acolo i se trage absolut tot ce i se întâmplă!”, a mai spus omul român de afaceri.