Elena Udrea, apel disperat din închisoare după moartea lui Rudel Obreja.”Mai este o șansă”

Alex Matei 18.03.2023, 14:28
Elena Udrea, apel disperat din închisoare după moartea lui Rudel Obreja.”Mai este o șansă”

Elena Udrea se consideră nevinovată. Închisă la Penitenciarul Târgșor, ea cere ajutorul autorităților din România.

 

Imediat după moartea lui Rudel Obreja, Elena Udrea a aruncat săgeți către justiția din România. Femeia este de părere că a o fost încarcerată pe nedrept și a lansat un apel disperat din pușcărie. Ea a primit șase ani de închisoare în dosarul  „Gala Bute”, același în care a fost condamnat și Rudel Obreja. Fostul șef din box avea de ispășit 5 ani de închisoare, dar anul trecut a fost eliberat provizoriu pentru a se trata de cancer.

Ce spune Elena Udrea

Rudel Obreja a fost inmormantat!
Justitia abuziva si ilegala a „Statului Paralel” l-a omorat doar ca sa ma bage pe mine in puscarie.
A fost reincarcerat pe data de 7 aprilie 2022, pentru ca ICCJ a refuzat sa aplice decizia numarul 685/2018 a CCR si a respins astfel rejudecarea legala a dosarului „Gala Bute”.
Cei care aplicasera aceasta decizie in toate cazurile similare, în cazul meu si a lui Rudel Obreja au incalcat-o. Astfel am ramas cu o condamnare abuziva, nelegala, data in anul 2018 de niste judecatori „pusi cu mana” si dovediti ca facand parte din „Statul Paralel”, condus de binomul Coldea-Kovesi.
ICCJ are ocazia sa corecteze abuzul grav facut in dosarul „Gala Bute” care a dus la moartea campionului Rudel Obreja si, de asemenea, sa repuna Constitutia si drepturile fundamentale ale omului pe locul de frunte pe care trebuie sa le ocupe in orice stat de drept adevarat.
Luni, 20 martie, ICCJ judeca contestatia la executare pe care am formulat-o inca din luna mai a anului trecut.
Atunci am cerut sa se constate ca executam o pedeapsa ilegala cu incalcarea Constitutiei, a drepturilor fundamentale( CEDO si CJUE) si a dreptului intern si, deci, ca suntem in penitenciar in mod abuziv.
Mai este o sansa pentru a fi restabilita DREPTATEA insa, din pacate pentru RUDEL OBREJA, dupa moartea sa, a scris Elena Udrea pe Facebook.
Rudel Obreja  a murit la vârsta de 57 de ani după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă/
Urmăriți Playsport.ro și pe