Elena Udrea, strigăt de disperare din închisoare. Ce mesaj a transmis după moartea lui Rudel Obreja

Alex Matei 12.03.2023, 23:25
Elena Udrea, strigăt de disperare din închisoare. Ce mesaj a transmis după moartea lui Rudel Obreja

Elena Udrea nu l-a uitat pe Rudel Obreja. Condamnați amândoi în dosarul „Gala Bute”, blonda a transmis un mesaj după moartea fostului șef din box.

Rudel Obreja a murit la 57 de ani după o grea suferință. El s-a luptat  o lungă perioadă de timp cu cancerul. Anul trecut, Rudel Obreja a fost eliberat condiționat de Tribunalul Ilfov pentru a se putea trata.

Din închisoare, unde este încarcerată după ce a fost condamnată la șase ani de închisoare în Gala Bute, Elena Udrea a scris pe Facebook cuvinte emoționante despre Rudel Obreja.

 

A murit Rudel Obreja!
Fara indoiala ca boala lui s-a declansat din cauza hartuirii, timp de 8 ani, in dosarul “Gala Bute”.
A fost arestat de trei ori in acest timp ca si mine, ultima data pe 7 aprilie anul trecut. Reincarcerarea a fost un soc pentru el.
Nu se astepta ca decizia CCR sa nu fie respectata.
A intrat in puscarie sanatos, insa epuizat sufleteste de atata nedreptate. Suferinta pentru copiii mici si sotia care-l asteptau acasa, asa cum povesteste cel cu care a fost inchis de fiecare data, a pricinuit declansarea acestei boli crunte.
Dupa o luna a inceput sa se simta rau, insa doctorul de la Jilava nu l-a luat in serios si inca doua luni a fost tinut in penitenciar cu diagnostice si tratamente gresite.
Dupa patru luni, in sfarsit au acceptat sa il trimita la spitalul Fundeni, unde i s-a descoperit un cancer la pancreas. Din pacate era prea tarziu, boala fiind in faza terminala.
Datorita presiunii mediatice, a fost eliberat, fara a i se permite, initial, sa paraseasca tara pentru a putea primi tratamentul adecvat.
Rudel Obreja a fost condamnat pe nedrept in dosarul “Gala Bute”, doar pentru ca a fost un om demn, cu onoare, un om cinstit care nu a acceptat sa faca jocurile procurorului lui Kovesi si nu a cedat presiunilor si santajului acestuia. Se incerca, prin orice mijloace, sa se obtina delatiuni la adresa mea. Desi a denuntat toate acestea public si in fata judecătorilor inca din anul 2015, nimic nu a contat.
Rudel Obreja nu a avut nicio vina. A iubit sportul, a iubit boxul, a fost un patriot. Si-a dorit sa il aduca pe Bute sa boxeze in Romania, in fata concetatenilor lui, fiind in asentimentul milioanelor de romani care voiau atunci sa il vada boxand si aparandu-si sansele in fata, si cu sprijinul lor. Din pacate, pentru aceasta dorinta si pentru patriotismul lui, a platit cu libertatea si acum chiar cu viata.
Toti cei care au fost partasi la acest abuz abject al justitiei “statului paralel” in dosarul “Gala Bute” trebuie sa il aiba pe constiinta. A murit un OM, un TATA, un SOT. Au ramas trei copii orfani!
Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Rudel Obreja, a scris Elna Udrea pe Facebook.

Elena Udrea, închisă la Târgșor

Cei doi au fost condamnați la închisoare cu executare în Dosarul „Gala Bute”. Rudel Obreja a primit 5 ani cu executare, iar Elena Udrea a primit 6 ani  de pușcărie.
Blonda își execută pedeapsa la Penitenciarul de Femei Târgșor.
Urmăriți Playsport.ro și pe