Elias Charalambous, primele declaraţii ca antrenor la FCSB

Ioan Valentin Oprea 31.03.2023, 18:19
Elias Charalambous, primele declaraţii ca antrenor la FCSB

Elias Charalambous a oferit prima reacţie după ce a semnat cu FCSB. După ce ieri a condus primul antrenament al roş-albaştrilor, tehnicianul grec spune că a fost impresionat de atmosfera din lot, precum şi de condiţiile de antrenament.

Charlambous revine în România, după zece ani. Pe parcursul sezonului 2012-2013, actualul antrenor principal al formaţiei patronate de Gigi Becali a evoluat pentru FC Vaslui. Charalambous a strâns 18 apariţii în tricoul moldovenilor şi a înscris un singur gol.

Sunt bucuros să fiu din nou aici, după 10 ani”, şi-a început discursul Charalambous.

Tehnicianul în vârstă de 42 de ani recunoaşte că s-a simţit onorat de oferta venită de la clubul din Capitală şi ştie că îl aşteaptă o mare provocare.

A fost extraordinar să primesc o ofertă de la FCSB, deoarece este cel mai mare club din România. A reuşit multe lucruri în Europa şi este foarte cunoscut peste tot în lume. Are suporteri extraordinari, are o istorie uriaşă şi nu regret că am acceptat să vin. Este o mare provocare pentru mine să fiu aici”, a declarat Charalambous pentru FCSB TV.

Încântat de atmosfera din lot

Cipriotul a făcut cunoştinţă cu Florinel Coman şi cu ceilalţi coechipieri ai săi şi a punctat atmosfera bună pe care a găsit-o în vestiarul FCSB-ului.

Atmosfera din sânul echipei este fantastică. Am experienţă în fotbal şi pot înţelege că starea de spirit din vestiar şi din jurul echipei este foarte bună. Pentru mine, contează foarte mult să fie o atmosferă bună. Aceasta te ajută să faci lucruri bune” a mai precizat Charalambous.

Mulţumit de facilităţile de la baza de antrenament

Charalambous e mulţumit de facilităţile pe care le-a găsit la baza de antrenament a roş-albaştrilor şi are încredere că FCSB va putea îndeplini obiectivele trasate la începutul sezonului.

De asemenea, o altă surpriză plăcută a fost faptul că aici sunt condiţii foarte bune de lucru. Clubul are toate facilităţile necesare. Este foarte important pentru jucători şi pentru staff să lucreze în astfel de condiţii”, a explicat cipriotul.

Debutează împotriva lui Sepsi

Chiar dacă refuză să vorbească pentru moment de cucerirea titlului, antrenorul din Cipru cere atenţie maximă din partea elevilor săi pentru confruntarea din etapa secundă a playoff-ului, cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Sunt genul de persoană care crede în ideea de a munci zi de zi. În acest moment, pot vorbi doar despre meciul cu Sepsi, de luni. Vom aborda fiecare meci în parte. Obiectivele clubului sunt bine cunoscute pentru toată lumea, dar cel mai important este meciul următor. Noi ne antrenăm şi suntem concentraţi pentru partida de luni”, a fost mesajul antrenorului pentru Olaru şi compania.

Urmăriți Playsport.ro și pe