Emil Săndoi și-a strigat nemulțumirea și îngrijorarea: „Facem niște cadouri de nedescris.Totul se joacă până la ultimul fluier”

Moldoveanu Camelia / 01.04.2022, 23:14
Emil Săndoi și-a strigat nemulțumirea și îngrijorarea: „Facem niște cadouri de nedescris.Totul se joacă până la ultimul fluier”

Chindia Târgoviște s-a confruntat cu Dinamo în runda cu numărul 3 din play-out-ul Ligii I, însă a fost învinsă cu 0-2. Elevii lui Emil Săndoi s-au luptat din greu pentru a obține o victorie, ținând cont de faptul că au o remiză și aceasta a fost a doua înfrângere.

Paul Iacob se teme de retrogradare

În mod surprinzător, Dinamo a câștigat în fața celor de la Chindia Târgoviște. Astfel, „câinii” au în play-out o victorie, o înfrângere și o remiză. Elevii lui Emil Săndoi au pierdut acasă și au înregistrat astfel cea de-a doua înfrângere, având doar un punct acumulat în trei etape.

Orice meci, orice punct este vital. Mie personal îmi este greu să-mi explic. În mare parte controlăm, apoi facem greșeli. Trebuie să trag concluziile pentru mine, individual, însă în rest nu e treaba mea.

Trebuie să tragem niște concluzii, să nu mai repetăm greșelile. Șanse sunt, însă lucrurile depind de noi. Noi am adus lucrurile în această situație.”, a declarat Căbuz, portarul celor de la Chindia.

Paul Iacob a recunoscut că se teme de retrogradare. Fotbalistul celor de la Chindia Târgoviște nu vrea ca toată lumea să se mai gândească la cum a fost echipa anul trecut.

E clar că ne batem la retrogradare. S-a ajuns în acest moment în care suntem pe muchie de cuțit. Trebuie să facem ce ține de noi, de fiecare, să nu intrăm la baraj.

Se pare că nu ne-a priit pauza, da. Totuși, am arătat un altfel de fotbal, să dominăm, să ne apropiem de careu. Îmi reproșez acea mare ratare și cel de-al doilea gol al lui Dinamo. Din frica celui de-al doilea cartonaș galben nu m-am dus destul de tare.

Anul trecut am fost mai pragmatici. Mi se tot spune și tot aud: anul trecut, anul trecut. Noi trebuie să nu ne mai gândim la ce a fost. Mi-e teamă de retrogradare, e normal să-și fie teamă.”, a declarat Paul Iacob.

Emil Săndoi este îngrijorat pentru echipa sa

„În ultima perioadă nu ne priesc meciurile cu Dinamo și au cam aceeași desfășurare, data trecută am pierdut 1-0, acum 2-0. E pentru prima dată când această echipă este pe locurile de baraj și probabil îi apasă această presiune. Am început să facem niște cadouri de nedescris.

Cred că astăzi am dominat, am avut și șanse mai multe. Am avut multe ocazii, am avut o superioritate ca ocazii, ca șuturi pe poartă. Am făcut o astfel de greșeală și la Mioveni, am pierdut 1-0. Mingea noastră la primul gol, greșim o pasă…

La golul doi este mingea noastră, vrem să verticalizăm și pierdem mingea. Facem niște greșeli pe fază defensivă și nu mi le explic, noi nu le-am mai făcut. În campionatul ăsta spun, nu facem comparație cu anul trecut. Asta e problema noastră.

Vă dați seama că poziția în care suntem este o poziție delicată. Mai sunt etape până la final, dar și Dinamo speră. Și noi dacă eram în poziția lor speram și uite. Totul se joacă până la ultimul fluier.

Nici n-am apucat să ne limpezim după dușul rece de astăzi. O să vedem cum le remediem, cum o să fim mai inspirați la finalizare. Ocazii ne-am creat în meciuri, însă nu am reușit să înscriem și am greșit pe faza defensivă.

Pot să fie și rezultate surpriză după cum vedeți. Nici meciurile cu Mioveni și Clinceni nu sunt ca și câștigate.”

Echipele de start în meciul Chindia Târgoviște – Dinamo:

Chindia: Căbuz – Căpușă, Pițian, P. Iacob, Butean – A. Șerban, Popadiuc, Passaglia, Roumpoulakou – Sila, Chunchukov
Rezerve: D. Moldovan – M. Șerban, Cherchez, Kocic, L. Corbu, Chamed, C. Dinu, Jipa, M. Martac
Antrenor: Emil Săndoi

Dusan Uhrin Jr. a schimbat sistemul și a optat pentru o formulă ofensivă, un 4-4-2 cu Irobiso și Morar în atac, iar cu Răzvan Grădinaru în poziția de fundaș dreapta.

Dinamo: Eșanu – Grădinaru, Aloe, Carp, A. Radu – A. Bani, J. Rodriguez, Pierret, St. Filip – Irobiso, V. Morar
Rezerve: Cristiano – Ehmann, R. Grigore, G. De Moura, G. Crețu, Buleică, Ivanov, Mihaiu
Antrenor: Dusan Uhrin

Stadion: Ilie Oană (Ploieşti)
Arbitru: Chivulete Andrei Florin (Bucureşti) / A1: Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel), A2: Constantinescu Andrei (Bucureşti)