Emma Răducanu se iubește cu „Diavolul”! Jucătoarea de origine română ar avea o relație cu un campion mondial

Giosanu Catinca / 26.05.2022, 08:39
Emma Răducanu se iubește cu „Diavolul”! Jucătoarea de origine română ar avea o relație cu un campion mondial

Emma Răducanu se află într-o scădere continuă de formă. Britanica s-a impus anul trecut la US Open. După aceea, nu a mai reuşit să câştige niciun turneu. La Transylvania Open, Răducanu a fost eliminată în sferturi, în timp ce la turneul de la Linz a ieşit din primul tur. Nici la Roland Garros nu a făcut mare lucru. În ciuda rezultatelor dezastruoase, britanica are noroc în dragoste. Cu cine se iubește Emma Răducanu.

Noi dezvăluiri despre Emma Răducanu

Emma Răducanu s-a oprit în turul 2 la Grand Slam-ul parizian. Campioana de la Flushing Meadows a fost eliminată de Aliaksandra Sasnovich (Belarus, 28 de ani, 47 WTA).

În viața sportivei din Marea Britanie există câteva persoane care o susțin necondiționat.  Printre acestea se numără și un sportiv valoros. Campioana de la US Open ar avea o relație cu un bărbat care practică motociclismul.

Jucătoarea cu tată român și mamă chinezoaică este pasionată de mică de motociclism.

Britanica are un iubit celebru

Presa din Marea Britanie notează că Emma Răducanu are un iubit cel puțin la fel de celebru ca ea. Jurnaliștii de la The Sun scriu că jucătoarea de tenis se iubește cu Fabio Quartararo. Cei doi s-ar fi cunoscut prin intermediul rețelelor de socializare.

Francezul este cel care a abordat-o pe faimoasa jucătoare de tenis, conform sursei citate mai sus.

Îi place la nebunie adrenalina

Tânăra de 19 ani, cu origini românești, a participat la câteva curse de karting și de motociclete. Dar nu recent, ci pe vremea când era doar un copil.

Sunt o mare consumatoare de adrenalină.”, a spus Emma Răducanu de mai multe ori.

În ceea ce privește competiția de la Paris, campioana de la Flushing Meadows a fost învinsă de de Aliaksandra Sasnovich cu scorul de 6-3, 1-6, 1-6. Partida a început foarte bine pentru jucătoarea din Marea Britanie, însă tânăra a comis mai multe greșeli, care au costat-o scump.

În turul al treilea de la Paris, Aliaksandra Sasnovich o va întâlni pe câștigătoarea partidei dintre Angelique Kerber și Elsa Jacquemot.