Emma Răducanu și-a pierdut aura de campioană, dar semnează contracte de publicitate pe milioane de euro

Giosanu Catinca / 22.03.2022, 10:34
Emma Răducanu și-a pierdut aura de campioană, dar semnează contracte de publicitate pe milioane de euro

Emma Răducanu a dat o nouă lovitură. Britanica de origine română și-a pierdut aura de campioană, dar are un succes nebun pe plan financiar. Celebra sportivă Emma Răducanu a prins contracte de publicitate de milioane de euro.

Încă o lovitură dată de Emma Răducanu

Emma Răducanu, sportivă născută din tată român și mamă asiatică, a mai dat o lovitură financiară. Jucătoarea profesionistă de tenis aflată pe locul 12 WTA a fost de departe revelația acestui sezon din tenisul mondial feminin, dar nu a reușit să atingă nivelul dorit. Cea mai mare dorință a ei era să o înfrunte, la Australian Open, pe Simona Halep. Reamintim că britanica a spus despre jucătoarea noastră că este idolul ei.

Chiar dacă nu a reușit să se impună în meciul disputat cu australianca Daria Saville (fostă Gavrilova), locul 610 WTA, din turul I al turneului de la Guadalajara, britanica are motive serioase de bucurie. Emma Răducanu semnează contracte de milioane.

Britanica semnează contracte de milioane

Emma Răducanu a semnat, recent, cu un gigant de pe piața auto. Jucătoarea în vârstă de 19 ani a anunțat pe contul ei de socializare că a devenit noul Brand Ambassador al celebrei firme germane Porsche. Anunțul a fost făcut luni, 21 martie, prin intermediul platformei Instagram.

Jurnaliștii străini au scris și ei despre ultima lovitură pe care a dat-o tânăra campioană.

Porsche este una dintre mărcile pe care le-am iubit întotdeauna, încă din copilărie. Unul dintre primii mei antrenori de tenis conducea un 911.

Ori de câte ori veneam la antrenament dimineața, îi vedeam mașina, o admiram și visam să stau într-o zi în propriul meu Porsche. (…) Este foarte important pentru mine să lucrez cu parteneri și mărci de care mă simt cu adevărat pasionată și cu care mă identific. Acest parteneriat cu Porsche este incredibil și, evident, sunt foarte încântată să văd ce fel de lucruri interesante putem face pe viitor.”, a transmis Emma Răducanu, conform celor de la The Sun.

Ce urmează pentru Emma Răducanu

Zilele acestea, Emma Răducanu se află la Miami, unde Simona Halep are de apărat doar 65 de puncte. Britanica are mari șanse să o întâlnească pe campioana noastră în turul 3.

Tânăra jucătoare de tenis este o țintă accesibilă pentru Simona. Ea ar putea fi eliminată de soția lui Toni iuruc. Fanii celor două sunt și ei nerăbdători să le vadă înfruntându-se, după ce au ratat această confruntare la Openul Australiei.