Emma Răducanu și visul ei secret. Ce jucător din circuit e dispus să i-l împlinească

Olteanu Ștefan / 02.06.2022, 14:55
Emma Răducanu și visul ei secret. Ce jucător din circuit e dispus să i-l împlinească

Emma Răducanu (19 ani – 12 WTA) a dezvăluit într-un interviu acordat recent care este visul ei secret. Jucătoarea de tenis cu origini românești își dorește ca într-o zi să poată evolua în proba de dublu de la Wimbledon, alături de Andy Murray (35 de ani – 67 ATP).

Emma Răducanu, mesaj direct pentru idolul Andy Murray. Visul secret al jucătoarei de tenis

Într-un interviu acordat pentru revista Elle, Emma Răducanu a dezvăluit, printre altele, care este visul ei secret pentru următorii ani.

În vârstă de doar 19 ani, Răducanu este deja o emblemă în lumea tenisului feminin, după ce în 2021 a obținut rezultate remarcabile. Ea a ajuns până în optimile de finală la Wimbledon, după care a șocat întreaga planetă și a cucerit US Open fără să cedeze nici măcar un set. Mai mult, în SUA, Emma Răducanu a devenit și prima jucătoare de tenis din lume care pleacă din calificări la un turneu de Grand Slam și reușește să îl câștige.

Anul 2022 nu a început la fel de bine pentru sportiva cu origini românești, iar la primele două turnee de Grand Slam, Australian Open și Roland Garros, a fost eliminată în turul 2.

La finalul acestei luni urmează Wimbledon 2022, iar Emma Răducanu speră să poată face o figură frumoasă. De altfel, legat de Wimbledon este și visul ei secret. Ea spune că își dorește ca într-o bună zi să poată evolua în proba de dublu mixt de la Wimbledon alături de idolul ei, Andy Murray.

Măcar o dată în viața mea, mi-ar plăcea să joc în proba de dublu cu Andy Murray la Wimbledon”, a declarat Emma Răducanu, pentru Elle.

Dezvăluirea a ajuns și la urechile lui Murray, care s-a grăbit să ofere un răspuns:

Mi-ar plăcea să joc cu Emma la un moment dat. Sunt convins că amândoi ne vom concentra să avem parcursuri bune la simplu, dar mi-ar plăcea și asta.
Anul trecut am vorbit despre asta, dar amândoi am ajuns să ne descurcăm bine în probele de simplu”, a spus Murray, potrivit Express.co.uk.

Emma Răducanu și-ar dori ca Andy Murray să îi fie antrenor pe viitor. „Se pricepe foarte bine la asta”

În luna martie, în timp ce se afla în California pentru turneul de la Indian Wells, Emma Răducanu a fost întrebată pe cine și-ar dori să aibă în colțul ei de antrenori. Fără să stea prea mult pe gânduri, sportiva din Marea Britanie l-a nominalizat pe Andy Murray:

Andy, pentru că se pricepe foarte bine să distrugă jocul adversarului. Simt că înțelegerea și cunoștințele lui mi-ar fi de mare ajutor și mi-ar plăcea să le aud”, spunea Emma Răducanu.

Răspunsul lui Andy Murray nu s-a lăsat așteptat. Cu trei Grand Slam-uri câștigate în palmares, Andy Murray a spus că dispus să poarte o discuție cu Emma Răducanu oricând sportiva dorește:

Nu cred că sunt neapărat persoana potrivită pentru a da sfaturi cu privire la aceste lucruri. Ea are echipa ei cu care lucrează, în care trebuie să aibă încredere pentru a o ajuta să treacă prin acele momente. Dar dacă va vrea să afle sfatul meu, sunt singur că mi-ar trimite un mesaj. M-ar contacta și mi-ar vorbi. Iar eu aș fi mai mult decât bucuros să discut. Dar nu voi oferi sfaturi doar despre asta”, spunea Andy Murray.

În 2021, la Wimbledon, Andy Murray a ajuns până în turul 3, de unde a fost eliminat de Denis Shapovalov.

Atacuri dure la adresa frumoasei Emma Răducanu. Jucătoarea cu origini românești plătește tribut propriei frumuseți.