Emma Răducanu, total împotriva cluburilor și a petrecerilor cu alcool. Ce face tenismena în schimb

Ioan Valentin Oprea 27.03.2023, 22:35
Emma Răducanu, total împotriva cluburilor și a petrecerilor cu alcool. Ce face tenismena în schimb

Emma Răducanu a părăsit turneul de la Miami încă din turul inaugural. Fosta campioană de la US Open a fost eliminată de o altă jucătoare cu origini româneşti, Bianca Andreescu.

Ajunsă pe locul 72 în ierarhia WTA, Emma Răducanu se pregăteşte deja pentru debutul sezonului pe zgură. Întrebată dacă este o persoană petrecăreaţă, tenismena în vârstă de 20 de ani a oferit un răspuns hazliu.

Nu e o persoană petrecăreaţă

Aceasta a declarat că nu participă prea des la petreceri şi se simte mai bine să îşi petreacă timpul liber stând acasă.

Nu, sunt total opusă. Sunt cea mai mare bunică de-a dreptul. Este de necrezut. De exemplu, prefer să stau în casă pur și simplu. De ce să depui atât efort… (n.r. a fost întreruptă de completarea: când poți să studiezi o carte de matemarică?). Da, exact”, a spus Emma Răducanu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radufanu (@radufanu)

Criticată de Chris Evert

Emma Răducanu a fost recent criticată de legendara jucătoare Chris Evert pentru modul în care a gestionat cariera sa după succesul înregistrat la US Open, în 2020. Evert a afirmat că britanica cu origini româneşti s-a axat mult prea mult pe apariţiile publice şi nu s-a mai concentrat pe ceea ce are de făcut pe teren.

Evert a făcut o paralelă între Răducanu şi campioana de anul trecut de la Wimbledon, kazaha Elena Rybakina, pe care a lăudat-o pentru seriozitatea sa.

Rybakina nu cred că a profitat de imaginea ei după ce a câștigat Wimbledon, în măsura în care au făcut-o alte jucătoare în trecut, cu apariții pe coperți de reviste și la talk-show-uri. Elena Rybakina are o personalitate care nu cere atenție și de aceea nu o vezi făcând același lucruri ca Emma Răducanu sau alte jucătoare care au câștigat competiții majore”, a susţinut Evert.

Sursa foto: Sky Sports

Urmăriți Playsport.ro și pe